Povezane vesti
Rast cena nafte i gasa u svetu – šta preduzimaju Srbija i druge evropske zemlje
RTS pre 27 dana
Cene sirove nafte i gasa na svetskom tržištu nastavljaju da rastu. Glavno globalno pitanje koje se postavlja je kako sprečiti poskupljenje na pumpama i zaštititi građane i privredu od visokih cena nafte i gasa. Iz Vlade Srbije poručuju da se situacija sa… »
Na benzinskim pumpama u BiH gorivo poskupelo za oko deset odsto
Biznis.rs pre 28 dana
vozači ubrzano pune rezervoare. Rast cena nafte na svetskom tržištu doveo je do povećanja cena nafte u Bosni i Hercegovini za oko deset posto. Iako iz Operatora – Terminala Federacije (OTF), kompanije koja upravlja strateškim rezervama nafte u Federaciji… »
Serbian News Media pre 28 dana
Rast cena nafte na svetskom tržištu doveo je do povećanja cena nafte u Bosni i Hercegovini za oko deset posto. Iako iz Operatora – Terminala Federacije (OTF), kompanije koja upravlja strateškim rezervama nafte u Federaciji BiH, navode da trenutno nema… »
Danas pre 28 dana
Rast cena nafte na svetskom tržištu doveo je do povećanja cena nafte u Bosni i Hercegovini za oko deset odsto. Iako iz Operatora – Terminala Federacije (OTF), kompanije koja upravlja strateškim rezervama nafte u Federaciji BiH, navode da trenutno nema… »
Benzin na pumpama u BiH poskupeo za oko 10 odsto zbog skoka cena nafte
Nedeljnik pre 28 dana
Rast cena nafte na svetskom tržištu doveo je do povećanja cena goriva u Bosni i Hercegovini za oko deset posto. Iako iz Operatora Terminala Federacije (OTF), kompanije koja upravlja strateškim rezervama nafte u Federaciji BiH, navode da trenutno nema… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 4 satijoš 8 povezanih
Na dark-vebu se pojavili hakovani zdravstveni podaci građana Srbije
Nedeljnik pre 2 satajoš 6 povezanih
Pašić (SSP): Vlast odbija Zakon roditelj-negovatelj, roditelji protestuju
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 55 povezanih