Povezane vesti
Pokret Mi snaga naroda: Kosovski zakon o strancima je pokušaj etničkog čišćenja Srba
Beta pre 22 dana
Zamenik predsednika poslaničke grupe "Mi snaga naroda" Aleksandar Pavić izjavio je danas u Skupštini Srbiji, na sastanku parlamentrane opozcije sa Generalnim sekretarom Saveta Evrope Alenom Berseom, da najavljena primena kosovskog zaskona o stancima… »
Mi, snaga naroda: Pavić ukazao Berseu na ozbiljnu pretnju na Kosovu
Danas pre 22 dana
Na sastanku generalnog sekretara Saveta Evrope Alena Bersea sa predstavnicima parlamentarne opozicije Aleksandar Pavić, poslanik grupe Mi, snaga naroda, govorio je o ozbiljnoj pretnji po srpski narod na Kosovu i Metohiji koju predstavlja najavljena… »
Pokret Mi snaga naroda: Kosovski zakon o strancima je pokušaj etničkog čišćenja Srba
Radio sto plus pre 22 dana
Zamenik predsednika poslaničke grupe “Mi snaga naroda” Aleksandar Pavić izjavio je danas u Skupštini Srbiji, na sastanku parlamentrane opozcije sa Generalnim sekretarom Saveta Evrope Alenom Berseom, da najavljena primena kosovskog zaskona o stancima… »
Vesti dana »
Huti iz Jemena preuzeli odgovornost za napad na Izrael, prvi od početka rata s Iranom
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
Noćas počinje letnje računanje vremena: Kazaljke se pomeraju jedan sat unapred
Nedeljnik pre 23 minutajoš 15 povezanih
Osmaci nastavljaju polaganje probnog završnog ispita – danas testovi iz srpskog jezika i izbornog predmeta
RTS pre 1 satjoš 9 povezanih
Zaposleni Filozofskog: UKP pravila snimke koje su objavili tabloidi - nisu našli pirotehniku jer je ne skladištimo
N1 Info pre 1 satjoš 7 povezanih