Povezane vesti

Pokret Mi snaga naroda: Kosovski zakon o strancima je pokušaj etničkog čišćenja Srba

Pokret Mi snaga naroda: Kosovski zakon o strancima je pokušaj etničkog čišćenja Srba

Beta pre 1 dan
Zamenik predsednika poslaničke grupe "Mi snaga naroda" Aleksandar Pavić izjavio je danas u Skupštini Srbiji, na sastanku parlamentrane opozcije sa Generalnim sekretarom Saveta Evrope Alenom Berseom, da najavljena primena kosovskog zaskona o stancima… »
Mi, snaga naroda: Pavić ukazao Berseu na ozbiljnu pretnju na Kosovu

Mi, snaga naroda: Pavić ukazao Berseu na ozbiljnu pretnju na Kosovu

Danas pre 1 dan
Na sastanku generalnog sekretara Saveta Evrope Alena Bersea sa predstavnicima parlamentarne opozicije Aleksandar Pavić, poslanik grupe Mi, snaga naroda, govorio je o ozbiljnoj pretnji po srpski narod na Kosovu i Metohiji koju predstavlja najavljena… »

Radio sto plus pre 1 dan
Zamenik predsednika poslaničke grupe “Mi snaga naroda” Aleksandar Pavić izjavio je danas u Skupštini Srbiji, na sastanku parlamentrane opozcije sa Generalnim sekretarom Saveta Evrope Alenom Berseom, da najavljena primena kosovskog zaskona o stancima… »

Vesti dana »