Povezane vesti

Ataman: Lesor se sigurno vraća na teren u meču protiv Žalgirisa

Sport klub pre 1 dan
Trener Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da će Matijas Lesor sigurno igrati u evroligaškom meču protiv Žalgirisa koji je na programu sledeće nedelje. „Ne znam da li će Lesor igrati protiv Olimpijakosa. To će biti njegova odluka, jer je imao samo dva… »
Evropa čeka povratak Lesora: Ataman pustio Francuza da sam donese odluku!

Evropa čeka povratak Lesora: Ataman pustio Francuza da sam donese odluku!

Hot sport pre 1 dan
Francuski centar nikad bliži povratku! Velike vesti stižu iz tabora Panatinaikosa – Matijas Lesor je na korak od povratka na teren. Posle dužeg perioda čekanja, jedan od najboljih centara Evrope stavio se na raspolaganje treneru Erginu Atamanu i počeo da… »
Preskače veliki derbi! Bivši igrač Partizana neizvestan za crveno-bele! Evo kad se vraća na parket!

Preskače veliki derbi! Bivši igrač Partizana neizvestan za crveno-bele! Evo kad se vraća na parket!

Večernje novosti pre 1 dan
Iako se očekivalo da će igrati već protiv omraženog rivala. Foto: Profimedia Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman izjavio je da će Matijas Lesor sigurno nastupiti u evroligaškom meču protiv Žalgirisa, koji se igra sledeće nedelje. Prvobitno je… »

RTS pre 1 dan
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da će Matijas Lesor sigurno igrati u evroligaškom meču protiv Žalgirisa koji je na programu sledeće nedelje. Lesor (30) se posle više od 14 meseci konačno oporavio od teške potpuno povrede. "Ne znam da… »
Matijas Lesor se posle horor povrede vraća na teren: Ataman otkrio i kada!

Matijas Lesor se posle horor povrede vraća na teren: Ataman otkrio i kada!

Kurir pre 1 dan
Ergin Ataman rekao je potvrdio da će Lesor sigurno igrati u evroligaškom meču protiv Žalgirisa. "Ne znam da li će Lesor igrati sutra protiv Olimpijakosa. To će biti njegova odluka, jer je imao samo dva timska treninga. Sutra ujutru ćemo odlučiti da li će… »
Ataman potvrdio kada se Lesor vraća: Možda već protiv crveno-belih

Ataman potvrdio kada se Lesor vraća: Možda već protiv crveno-belih

B92 pre 1 dan
Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao je da će Matijas Lesor sigurno igrati u evroligaškom meču protiv Žalgirisa koji je na programu sledeće nedelje. "Ne znam da li će Lesor igrati sutra protiv Olimpijakosa. To će biti njegova odluka, jer je… »
Lesor o povratku: “Samo Bog zna kako ću se osećati”

Lesor o povratku: “Samo Bog zna kako ću se osećati”

Sport klub pre 1 dan
Košarkaš Panatinaikosa Matijas Lesor sve je bliži povratku na teren nakon što je dobio zeleno svetlo na poslednjem kontrolnom pregledu u Italiji. Francuski centar povredio je skočni zglob na utakmici protiv Baskonije u decembru 2024, pokušao je da se… »

Vesti dana »