Povezane vesti
Počinje druga faza agresije na Iran: Izrael će napasti ove objekte
Večernje novosti 05.03.2026
RAT Izraela protiv Irana ulazi u drugu fazu tokom koje će izraelski avioni lovci gađati postrojenja sa balističkim raketama koja se nalaze duboko ispod zemlje, navela su danas dva neimenovana izvora upoznata sa izraelskom vojnom kampanjom, prenosi… »
Rat ulazi u drugu fazu: Ovo su glavne mete
B92 05.03.2026
Rat Izraela protiv Irana ulazi u drugu fazu tokom koje će izraelski avioni lovci gađati postrojenja sa balističkim raketama koja se nalaze duboko ispod zemlje, navela su dva neimenovana izvora upoznata sa izraelskom vojnom kampanjom, prenosi Rojters… »
Izrael kreće u drugu fazu rata protiv Irana: Vazdušna nadmoć je uspostavljena, evo šta sada sledi
Telegraf 05.03.2026
Rat Izraela protiv Irana ulazi u drugu fazu tokom koje će izraelski avioni gađati postrojenja sa balističkim raketama koja se nalaze duboko ispod zemlje, navela su danas dva neimenovana izvora upoznata sa izraelskom vojnom kampanjom, prenosi Reuters… »
Vesti dana »
"Udario me je pesnicom i uništio život, a ja sam izbezumljeno plakala" Jeziva ispovest Nataše Šavije: Karić je bio ponosan,a ja sam morala na hitnu operaciju
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
Nova pucnjava u školi u Turskoj! Najmanje 20 ranjenih, ima mrtvih: Hitne službe na licu mesta, opsadno stanje (video)
Blic pre 1 satjoš 48 povezanih
N1 sama određuje goste i teme, neprihvatljivo međusobno pozivanje Gocija i Vučića
Cenzolovka pre 4 satijoš 30 povezanih
Amerika i Izrael planiraju kopneni upad u Iran: Ruski Savet bezbednosti izdao upozorenje
Večernje novosti pre 9 minutajoš 45 povezanih