Povezane vesti
"Skinuli su me golog, izvadio mi je pe**s i rekao..." Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o mučenju
Telegraf pre 2 dana
Intervju koji nam je tada dao pročitajte OVDE. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović u bolnoj ispovesti i kroz suze otkrio je jezive detalje mučenja kroz koje je prošao pre nekoliko nedelja. Naime, on je bio zarobljen u jednom stanu na Vračaru, gde se… »
"Lizao sam sopstvenu krv" Potresno priznanje Marka o prvom susretu sa Snežanom nakon mučenja: "Rekla mi je..."
Telegraf pre 2 dana
Intervju koji nam je tada dao pročitajte OVDE. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović zarobljen je i mučen više sati u stanu na Vračaru, a sada je u bolnoj ispovesti otkrio jezive detalje. Naime, on je bio zarobljen u jednom stanu na Vračaru, gde se nad… »
Sin Snežane Đurišić je nakon jezivog mučenja pozvao Vanju Miloševića za pomoć, pa dobio šok odgovor
Telegraf pre 2 dana
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić u potresnoj ispovesti je otkrio detalje jezivog mučenja koje je doživeo pre nekoliko nedelja u jednom stanu na Vračaru. Snežanin naslednik je otkrio sve jezive scene, pa tvrdio da su imali nameru da ga ubiju… »
"Skinuli su me, a onda su hteli da me zapale i ubiju" Jeziva ispovest sina Snežane Đurišić: Gurali su mi nogu u usta pa…
Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, ispričao je jezive detalje mučenja koje je doživeo u zgradi na Vračaru, kada je, kako je rekao otišao kod komšije. Marko je ispričao da misli da su napadači hteli da ga ubiju. Marko Gvozdenović, sin Snežane… »
"Hteli su da me zapale, da me ubiju, čuo sam ih." Sin Snežane Đurišić doživeo horor u zgradi na Vračaru, satima trajalo…
Blic pre 1 dan
Napadači su ga prisiljavali da liže sopstvenu krv i polivali urinom, dok ga je jedna devojka takođe napadala. Marko tvrdi da su ga zlostavljali i psihički, terajući ga na ponižavajuće radnje pred grupom ljudi. Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, za… »
"Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva potresna ispovest sina Snežane Đurišić o hororu na…
Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pretrpeo je stravično mučenje u stanu komšije, a sve detalje zlostavljanja i prebijanja otkrio je u jednoj televizijskoj emisiji. Marko je tvrdio da su želeli da ga ubiju i njegove ostatke zapale, a da je pukom… »
"Skinuli su me, trebalo je da me spale", Snežanin sin tvrdi da su planirali da ga ubiju, ovako je pobegao
Telegraf pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić prvi put je pred kamerama otkrio detalje jezivog mučenja koje je doživeo pre nekoliko nedelja u jednom stanu na Vračaru. Marko je tvrdio da su želeli da ga ubiju i njegove ostatke zapale, a da je pukom… »
"Izvadio me d***o, skinuo me golog i to mi rekao" Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o detaljima mučenja na Vračaru…
Blic pre 1 dan
Napadači su ga naterali da liže sopstvenu krv i da se pred njima samozadovoljava, što je opisao kao izuzetno ponižavajuće iskustvo. Marko smatra da su napadači imali nameru da ga ubiju. Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, doživeo je nedavno jezivo… »
(Video) "Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva ispovest sina Snežane Đurišić o jezivom mučenju…
Blic pre 1 dan
Marko tvrdi da su napadači nameravali da ga ubiju Nakon incidenta, Marko je zbog traume teško podnosio svakodnevni život, ima košmare i oseća veliki strah. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, pretrpeo je jezivo mučenje koje se odigralo u stanu… »
Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja: Priznao šta mu je majka Snežana Đurišić najviše zamerila
Mondo pre 1 dan
U svojoj potresnoj ispovesti, Marko Gvozdenović sin Snežane Đurišić, je govorio o susretu sa pevačicom, ali i o rečima koje mu je tom prilikom uputila. Snežana se nedavno oglasila, nakon što je on sredinom februara bio brutalno pretučen i zlostavljan… »
"Mislim da su hteli da me ubiju" Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja i priznao šta mu je majka Snežana…
Kurir pre 1 dan
U svojoj potresnoj ispovesti Marko Gvozdenović sin Snežane Đurišić je govorio o susretu sa pevačicom, ali i o rečima koje mu je tom prilikom uputila. Pevačica Snežana Đurišić nedavno se oglasila nakon što je njen sin, Marko Gvozdenović, sredinom februara… »
Vesti dana »
UŽIVO Rat na Bliskom istoku: Eksplozije u Teheranu, Izrael presreće talase iranskih napada, iranski predsednik se izvinio zemljama u Zalivu
Danas pre 12 minutajoš 48 povezanih
Vučić: Prosečna plata bi do 2035. mogla da dostigne 1.700 evra na nivou Srbije, penzije 750 evra
Blic pre 2 minutajoš 22 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Eksplozije u Teheranu, aerodromi u Dubaiju delimično rade; Vašington post: Rusija dostavlja Iranu podatke o američkim položajima
RTV pre 22 minutajoš 23 povezane
Sunčani vikend pred nama, od ponedeljka košava: Da li nas čeka "baba Marta"?
Euronews pre 3 satajoš 22 povezane
Gde gledati okršaj Đokovića i Majžaka u Indijan Velsu? Novak napada titulu posle 10 godina
Nova pre 1 satjoš 34 povezane