Povezane vesti

Sin Snežane Đurišić je nakon jezivog mučenja pozvao Vanju Miloševića za pomoć, pa dobio šok odgovor

Sin Snežane Đurišić je nakon jezivog mučenja pozvao Vanju Miloševića za pomoć, pa dobio šok odgovor

Telegraf pre 2 dana
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić u potresnoj ispovesti je otkrio detalje jezivog mučenja koje je doživeo pre nekoliko nedelja u jednom stanu na Vračaru. Snežanin naslednik je otkrio sve jezive scene, pa tvrdio da su imali nameru da ga ubiju… »
"Skinuli su me golog, izvadio mi je pe**s i rekao..." Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o mučenju

"Skinuli su me golog, izvadio mi je pe**s i rekao..." Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o mučenju

Telegraf pre 2 dana
Intervju koji nam je tada dao pročitajte OVDE. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović u bolnoj ispovesti i kroz suze otkrio je jezive detalje mučenja kroz koje je prošao pre nekoliko nedelja. Naime, on je bio zarobljen u jednom stanu na Vračaru, gde se… »
"Lizao sam sopstvenu krv" Potresno priznanje Marka o prvom susretu sa Snežanom nakon mučenja: "Rekla mi je..."

"Lizao sam sopstvenu krv" Potresno priznanje Marka o prvom susretu sa Snežanom nakon mučenja: "Rekla mi je..."

Telegraf pre 2 dana
Intervju koji nam je tada dao pročitajte OVDE. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović zarobljen je i mučen više sati u stanu na Vračaru, a sada je u bolnoj ispovesti otkrio jezive detalje. Naime, on je bio zarobljen u jednom stanu na Vračaru, gde se nad… »
"Skinuli su me, a onda su hteli da me zapale i ubiju" Jeziva ispovest sina Snežane Đurišić: Gurali su mi nogu u usta pa…

"Skinuli su me, a onda su hteli da me zapale i ubiju" Jeziva ispovest sina Snežane Đurišić: Gurali su mi nogu u usta pa…

Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, ispričao je jezive detalje mučenja koje je doživeo u zgradi na Vračaru, kada je, kako je rekao otišao kod komšije. Marko je ispričao da misli da su napadači hteli da ga ubiju. Marko Gvozdenović, sin Snežane… »
"Hteli su da me zapale, da me ubiju, čuo sam ih." Sin Snežane Đurišić doživeo horor u zgradi na Vračaru, satima trajalo…

"Hteli su da me zapale, da me ubiju, čuo sam ih." Sin Snežane Đurišić doživeo horor u zgradi na Vračaru, satima trajalo…

Blic pre 1 dan
Napadači su ga prisiljavali da liže sopstvenu krv i polivali urinom, dok ga je jedna devojka takođe napadala. Marko tvrdi da su ga zlostavljali i psihički, terajući ga na ponižavajuće radnje pred grupom ljudi. Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, za… »
"Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva potresna ispovest sina Snežane Đurišić o hororu na…

"Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva potresna ispovest sina Snežane Đurišić o hororu na…

Kurir pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, pretrpeo je stravično mučenje u stanu komšije, a sve detalje zlostavljanja i prebijanja otkrio je u jednoj televizijskoj emisiji. Marko je tvrdio da su želeli da ga ubiju i njegove ostatke zapale, a da je pukom… »
"Skinuli su me, trebalo je da me spale", Snežanin sin tvrdi da su planirali da ga ubiju, ovako je pobegao

"Skinuli su me, trebalo je da me spale", Snežanin sin tvrdi da su planirali da ga ubiju, ovako je pobegao

Telegraf pre 1 dan
Marko Gvozdenović, sin pevačice Snežane Đurišić prvi put je pred kamerama otkrio detalje jezivog mučenja koje je doživeo pre nekoliko nedelja u jednom stanu na Vračaru. Marko je tvrdio da su želeli da ga ubiju i njegove ostatke zapale, a da je pukom… »
"Izvadio me d***o, skinuo me golog i to mi rekao" Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o detaljima mučenja na Vračaru…

"Izvadio me d***o, skinuo me golog i to mi rekao" Stravična ispovest sina Snežane Đurišić o detaljima mučenja na Vračaru…

Blic pre 1 dan
Napadači su ga naterali da liže sopstvenu krv i da se pred njima samozadovoljava, što je opisao kao izuzetno ponižavajuće iskustvo. Marko smatra da su napadači imali nameru da ga ubiju. Marko Gvozdenović, sin Snežane Đurišić, doživeo je nedavno jezivo… »
(Video) "Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva ispovest sina Snežane Đurišić o jezivom mučenju…

(Video) "Terao me je da ližem svoju krv, urinirao je u čašu i polivao me" Prva ispovest sina Snežane Đurišić o jezivom mučenju…

Blic pre 1 dan
Marko tvrdi da su napadači nameravali da ga ubiju Nakon incidenta, Marko je zbog traume teško podnosio svakodnevni život, ima košmare i oseća veliki strah. Sin Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, pretrpeo je jezivo mučenje koje se odigralo u stanu… »
Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja: Priznao šta mu je majka Snežana Đurišić najviše zamerila

Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja: Priznao šta mu je majka Snežana Đurišić najviše zamerila

Mondo pre 1 dan
U svojoj potresnoj ispovesti, Marko Gvozdenović sin Snežane Đurišić, je govorio o susretu sa pevačicom, ali i o rečima koje mu je tom prilikom uputila. Snežana se nedavno oglasila, nakon što je on sredinom februara bio brutalno pretučen i zlostavljan… »
"Mislim da su hteli da me ubiju" Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja i priznao šta mu je majka Snežana…

"Mislim da su hteli da me ubiju" Marko Gvozdenović otkrio jezive detalje zlostavljanja i priznao šta mu je majka Snežana…

Kurir pre 1 dan
U svojoj potresnoj ispovesti Marko Gvozdenović sin Snežane Đurišić je govorio o susretu sa pevačicom, ali i o rečima koje mu je tom prilikom uputila. Pevačica Snežana Đurišić nedavno se oglasila nakon što je njen sin, Marko Gvozdenović, sredinom februara… »

Vesti dana »