Povezane vesti

"Španija je gubitnik, a tek on što me je razočarao!" Tramp besan kao ris! Osuo paljbu i po ovoj NATO zemlji: "I oni su…

"Španija je gubitnik, a tek on što me je razočarao!" Tramp besan kao ris! Osuo paljbu i po ovoj NATO zemlji: "I oni su…

Blic pre 26 dana
Britanskog premijera Kira Starmera Tramp je nazvao razočaranjem i uporedio ga nepovoljno sa Vinstonom Čerčilom. Ove kritike dolaze u trenutku kada NATO nastoji ojačati jedinstvo, ali Trampove izjave mogu dodatno zakomplikovati odnose u savezu. Američki… »
"Madrid ima neprijateljski stav prema NATO!" Tramp nazvao Španije "gubitnikom"

"Madrid ima neprijateljski stav prema NATO!" Tramp nazvao Španije "gubitnikom"

Kurir pre 26 dana
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je oštro kritikovao Španiju i Veliku Britaniju u intervjuu za Njujork post. Tramp je Španiju nazvao "gubitnikom" i optužio je za neprijateljski stav prema NATO jer je jedina članica koja je glasala protiv obaveze… »
"Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik" Tramp: Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo

"Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik" Tramp: Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo

Večernje novosti pre 26 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp ponovo je oštro kritikovao Španiju i Ujedinjeno Kraljevstvo. Foto: Tanjug/AP - Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik, a Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo. Španija je vrlo neprijateljski raspoložena… »
"Izbaciti Španiju iz NATO!" Ključa između Amerike i nekadašnjeg saveznika: Evo šta bi ovo značilo za bezbednost Evrope

"Izbaciti Španiju iz NATO!" Ključa između Amerike i nekadašnjeg saveznika: Evo šta bi ovo značilo za bezbednost Evrope

Blic pre 26 dana
Mark Tisen je predložio izbacivanje Španije iz NATO-a, a Tramp je kritikovao špansku vladu kao lošeg saveznika Osnivačka povelja NATO-a ne predviđa mehanizam za izbacivanje članica; jedina opcija je dobrovoljno povlačenje. Jedan od vodećih komentatora… »

Vesti dana »