Povezane vesti

"Španija je gubitnik, a tek on što me je razočarao!" Tramp besan kao ris! Osuo paljbu i po ovoj NATO zemlji: "I oni su…

"Španija je gubitnik, a tek on što me je razočarao!" Tramp besan kao ris! Osuo paljbu i po ovoj NATO zemlji: "I oni su…

Blic pre 1 dan
Britanskog premijera Kira Starmera Tramp je nazvao razočaranjem i uporedio ga nepovoljno sa Vinstonom Čerčilom. Ove kritike dolaze u trenutku kada NATO nastoji ojačati jedinstvo, ali Trampove izjave mogu dodatno zakomplikovati odnose u savezu. Američki… »
"Madrid ima neprijateljski stav prema NATO!" Tramp nazvao Španije "gubitnikom"

"Madrid ima neprijateljski stav prema NATO!" Tramp nazvao Španije "gubitnikom"

Kurir pre 1 dan
Američki predsednik Donald Tramp ponovo je oštro kritikovao Španiju i Veliku Britaniju u intervjuu za Njujork post. Tramp je Španiju nazvao "gubitnikom" i optužio je za neprijateljski stav prema NATO jer je jedina članica koja je glasala protiv obaveze… »
"Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik" Tramp: Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo

"Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik" Tramp: Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo

Večernje novosti pre 1 dan
AMERIČKI predsednik Donald Tramp ponovo je oštro kritikovao Španiju i Ujedinjeno Kraljevstvo. Foto: Tanjug/AP - Imamo mnogo pobednika, ali Španija je gubitnik, a Ujedinjeno Kraljevstvo me je jako razočaralo. Španija je vrlo neprijateljski raspoložena… »
"Izbaciti Španiju iz NATO!" Ključa između Amerike i nekadašnjeg saveznika: Evo šta bi ovo značilo za bezbednost Evrope

"Izbaciti Španiju iz NATO!" Ključa između Amerike i nekadašnjeg saveznika: Evo šta bi ovo značilo za bezbednost Evrope

Blic pre 1 dan
Mark Tisen je predložio izbacivanje Španije iz NATO-a, a Tramp je kritikovao špansku vladu kao lošeg saveznika Osnivačka povelja NATO-a ne predviđa mehanizam za izbacivanje članica; jedina opcija je dobrovoljno povlačenje. Jedan od vodećih komentatora… »

Vesti dana »