Povezane vesti
Hrvatska: NIje racionalna preporuka Srbije da se ide u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe
Beta 05.03.2026
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović je danas ocenio da "nije racionalna" preporuka Ministarstva spoljnih poslova Srbija objavljena u sredu da građani Srbije putuju u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe i dodao da nema informacija o… »
Hrvatska: Nije racionalna preporuka Srbije da se ide u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe
Radio sto plus 05.03.2026
“U svakom slučaju to nije nešto što bi bilo korisno za građane Srbije i siguran sam da je njima važan dolazak u Hrvatsku i u Evropsku uniju”, rekao je hrvatski ministar u Briselu, prenela je agencija Hina. Naveo je: “Srpski državljani su, mislim, treći… »
Ministar hrvatskog MUP-a: Slušaju li Srbi svoje nadležne, kad u hiljadama ulaze u Hrvatsku?
N1 Info 05.03.2026
Pravo je pitanje slušaju li državljani Srbije preporuke svoga ministarstva, s obzirom na njihov broj koji dolazi u Hrvatsku, rekao je u četvrtak ministar unutarnjih poslova Hrvatske Davor Božinović. “ Srpski državljani su, mislim, treći po broju stranih… »
Vesti dana »
Orban ignorisao inauguraciju Mađara, prekinuo demokratsku tradiciju u Mađarskoj
Radio 021 pre 4 minutajoš 26 povezanih
Američke trupe napuštaju Nemačku, Tramp gleda ka Poljskoj, Tusk upozorava na posledice
NIN pre 9 minutajoš 34 povezane
U Beogradu marš Besmrtni puk povodom Dana pobede nad fašizmom (FOTO GALERIJA)
Insajder pre 2 satajoš 30 povezanih
Dan pobede obeležen državnom ceremonijom na Groblju oslobodilaca Beograda
Radio sto plus pre 34 minutajoš 79 povezanih
Zelenski: Od prvih dana totalnog rata do sada, Evropa je bila uz Ukrajinu
RTV pre 6 satijoš 1 povezana