Povezane vesti
Hrvatska: NIje racionalna preporuka Srbije da se ide u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe
Beta pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović je danas ocenio da "nije racionalna" preporuka Ministarstva spoljnih poslova Srbija objavljena u sredu da građani Srbije putuju u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe i dodao da nema informacija o… »
Hrvatska: Nije racionalna preporuka Srbije da se ide u Hrvatsku samo u slučaju krajnje potrebe
Radio sto plus pre 2 dana
“U svakom slučaju to nije nešto što bi bilo korisno za građane Srbije i siguran sam da je njima važan dolazak u Hrvatsku i u Evropsku uniju”, rekao je hrvatski ministar u Briselu, prenela je agencija Hina. Naveo je: “Srpski državljani su, mislim, treći… »
Ministar hrvatskog MUP-a: Slušaju li Srbi svoje nadležne, kad u hiljadama ulaze u Hrvatsku?
N1 Info pre 2 dana
Pravo je pitanje slušaju li državljani Srbije preporuke svoga ministarstva, s obzirom na njihov broj koji dolazi u Hrvatsku, rekao je u četvrtak ministar unutarnjih poslova Hrvatske Davor Božinović. “ Srpski državljani su, mislim, treći po broju stranih… »
Vesti dana »
Tramp: Iran je "gubitnik Bliskog istoka", biće teško pogođen
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
Tek što je rekao da su svi na okupu, zadesio ga novi problem, prokletstvo Penjaroje i Partizana: “Konačno…”
Telegraf pre 2 satajoš 38 povezanih
Aerodrom u Teheranu razoren - od 16 aviona ostale samo olupine VIDEO
B92 pre 31 minutajoš 94 povezane
Orban: Ne isključujemo mogućnost prekida isporuke struje Ukrajini
Insajder pre 20 minutajoš 40 povezanih