Povezane vesti
Željko otišao iz Partizana, Paspalj ga odmah pozvao! Sportski direktor crno-belih otkrio da je telefonirao sa Obradovićem -…
Kurir pre 2 dana
Žarko Paspalj ponovo je u KK Partizan, gde je preuzeo funkciju sportskog direktora nakon odlaska Zorana Savića. U razgovoru za grčku Gazetu, Paspalj se dotakao brojnih tema, a između ostalog govorio je i o periodu kada je došao u klub u trenutku kada je… »
Paspalj Grcima otkrio sve: "Zvao sam Željka, hteo sam da saznam šta se desilo u Partizanu"
Mondo pre 2 dana
Žarko Paspalj je u najnovijem intervjuu koji je dao za grčku " Gazetu" pričao o svom povratku u Partizan i o tome da je razgovarao sa Željkom Obradovićem kada je dobio ponudu da preuzme poziciju generalnog menadžera crno-belih. "Da, pozvao sam ga… »
Paspalj o Željku i Partizanu: ''Biće potrebno mnogo promena na leto''
Sportske.net pre 2 dana
Sportski direktor Partizana Žarko Paspalj prihvatio se tog posla u veoma teškom trenutku za Partizan, posle odlazaka Zorana Savića i Željka Obradovića, u jeku ogromnog nezadovoljstva navijača Partizana, što je zatim i sam osetio na svojoj koži. Pokušao… »
Paspalj: "Zvao sam Željka Obradovića"
B92 pre 2 dana
Vratio se Žarko Paspalj u Partizan na funkciju sportskog direktora posle odlaska Zorana Savića. U razgovoru za grčku Gazzetu, govorio je o brojnim temama, ali i o tom periodu kada je stigao u klub u periodu kada je Humsku napustio Željko Obradović… »
Žarko Paspalj otkrio: "Zvao sam Željka Obradovića"
Telegraf pre 2 dana
Žarko Paspalj, legendarni košarkaš, a sada sportski direktor Partizana dao je opširan intervju za grčku Gazettu. On je govorio o brojnim temama, a između ostalog, i o aktuelnoj situaciji u Paritzanu, kao i o odnosu sa Željkom Obradoviće On je sumirao… »
Paspalj otvorio dušu: Obradović odlaskom naneo štetu Partizanu
Večernje novosti pre 2 dana
SPORTSKI direktor Partizana Žarko Paspalj govorio je za grčku "Gazetu" o situaciji u Partizanu. Foto: Tviter Početkom decembra Paspalj je na mestu sportskog dirketora Partizana nasledio Zorana Savića... - Stvari su malo stabilnije, ali prošla su samo dva… »
Vesti dana »
Eksplozije u blizini američke ambasade u Bagdadu: Sve oštriji sukob na Bliskom istoku (video)
Mondo pre 2 satajoš 47 povezanih
Porodice i Tramp sačekali tela šest američkih vojnika poginulih u Kuvajtu
Insajder pre 55 minutajoš 113 povezane
Orban: Ne isključuje se mogućnost da prekinemo isporuke struje Ukrajini
Euronews pre 4 satijoš 42 povezane
Đedović: Moramo da započnemo izgradnju prve nuklearne elektrane u Srbiji pre 2035.
Euronews pre 9 satijoš 26 povezanih