Povezane vesti
Hamilton: "Nadam se da će uzeti Afriku nazad od Britanaca"
B92 05.03.2026
Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton uputio je danas apel ljudima u Africi da "preuzmu svoj kontinent". "Ne sviđa mi se što ostatak sveta kontroliše toliko toga u Africi i uzima resurse, a niko ne govori o tome. Nadam se da će ljudi koji vode ove… »
"Ostatak sveta uzima afričke resurse": Luis Hamilton zagrmeo, poslao jaku poruku svima
Večernje novosti 05.03.2026
Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton uputio je danas apel ljudima u Africi da "preuzmu svoj kontinent". Foto: Profimedia "Ne sviđa mi se što ostatak sveta kontroliše toliko toga u Africi i uzima resurse, a niko ne govori o tome. Nadam se da će… »
Luis Hamilton pozvao Afriku da "preuzme svoj kontinent"
RTS 05.03.2026
Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton uputio je apel ljudima u Africi da "preuzmu svoj kontinent". "Ne sviđa mi se što ostatak sveta kontroliše toliko toga u Africi i uzima resurse, a niko ne govori o tome. Nadam se da će ljudi koji vode ove zemlje… »
Vesti dana »
Ana Brnabić vršiteljka dužnosti predsednice Srbije, od Vučića buket cveća za rođendan
Danas pre 51 minutajoš 45 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 28. septembar: Ujutru magla, tokom dana pretežno sunčano
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane
Počelo puštanje državnih rezervi evrodizela: "Potpisani su prvi ugovori sa naftnim kompanijama"
Newsmax Balkans pre 51 minutajoš 9 povezanih
Ovo niste videli u TV prenosu! Vatrogasac prišao kavezu, Holanđani prihvatili igru – usledio šou za pamćenje! (video)
Kurir pre 1 satjoš 15 povezanih