Povezane vesti

"Želela bih da rodim devojčicu": Seka Aleksić otvoreno o proširenju porodice i sinovima - "Ne koriste telefone, igraju klikere…

"Želela bih da rodim devojčicu": Seka Aleksić otvoreno o proširenju porodice i sinovima - "Ne koriste telefone, igraju klikere…

Nova pre 1 dan
Naša popularna pevačica već godinama je u skladnom braku, a njegova kruna jesu sinovi Jakov i Jovan. Seka Aleksić sa porodicom živi u kući u Novoj Pazovi, ali uprkos njihovom bogatstvu, pevačica se trudi da žive "kao sav normalan svet". Poznato je da je… »
"Veljko je više posvećen vaspitanju dece, kao pedagog sam nula" Seka o porodičnom životu i braku: Volela bih devojčicu...

"Veljko je više posvećen vaspitanju dece, kao pedagog sam nula" Seka o porodičnom životu i braku: Volela bih devojčicu...

Kurir pre 1 dan
Seka Aleksić iskreno je govorila o porodici, ali i planovima za proširenje iste i želji da jednog dana dobije devojčicu. U razgovoru sa medijima dotakla se i braka sa suprugom Veljkom Piljikićem, sa kojim već godinama gradi stabilan i skladan porodični… »
"Volela bih da rodim devojčicu" Seka Aleksić o proširenju porodice i sinovima: "Veljko je više posvećen, oni ne koriste…

"Volela bih da rodim devojčicu" Seka Aleksić o proširenju porodice i sinovima: "Veljko je više posvećen, oni ne koriste…

Blic pre 1 dan
Njena deca provode vreme napolju, igraju se i minimalno koriste telefone, a Veljko je više posvećen vaspitanju dece. Seka ističe važnost međusobnog poštovanja i popuštanja u braku, kao i pružanje pažnje malim gestovima ljubavi. Pevačica Seka Aleksić… »
"Volela bih devojčicu", Seka Aleksić otkrila želju, pa o Veljku i sinovima: "On im je više posvećen nego ja"

"Volela bih devojčicu", Seka Aleksić otkrila želju, pa o Veljku i sinovima: "On im je više posvećen nego ja"

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Seka Aleksić iskreno je govorila o porodici, ali i planovima za proširenje iste i želji da jednog dana dobije devojčicu. U razgovoru sa medijima dotakla se i braka sa suprugom Veljkom Piljikićem, sa kojim već godinama gradi stabilan i skladan… »

Vesti dana »