Povezane vesti

Lajbah za BBC: 'Jugoslavija se sama srušila, mi smo bili njen orkestar Titanik'

BBC News pre 1 dan
Kontroverzni slovenački sastav, koji je provokativnom ikonografijom i šokantnim nastupima drmao kulturne i političke temelje Jugoslavije, za BBC govori o važnim koncertima i političkim dešavanjima. Malo je gitarskih bendova na prostoru bivše Jugoslavije… »
Lajbah za BBC: ‘Jugoslavija se sama srušila, mi smo bili njen orkestar Titanik’

Južne vesti pre 1 dan
Nika H. Praper & Ludvik Malo je gitarskih bendova na prostoru bivše Jugoslavije koji mogu da se pohvale globalnim uspehom, a samo jedan da je nastupao u Severnoj Koreji – što ga čini jedinstvenim u svetu. Reč je Lajbahu ( Laibach), kontroverznom… »

Radio 021 pre 1 dan
Kontroverzni slovenački sastav, koji je provokativnom ikonografijom i šokantnim nastupima drmao kulturne i političke temelje Jugoslavije, za BBC govori o važnim koncertima i političkim dešavanjima. Nika H. Praper & Ludvik Malo je gitarskih bendova na… »

Danas pre 1 dan
Malo je gitarskih bendova na prostoru bivše Jugoslavije koji mogu da se pohvale globalnim uspehom, a samo jedan da je nastupao u Severnoj Koreji – što ga čini jedinstvenim u svetu. Reč je Lajbahu ( Laibach), kontroverznom slovenačkom sastavu, koji je… »

NIN pre 1 dan
Malo je gitarskih bendova na prostoru bivše Jugoslavije koji mogu da se pohvale globalnim uspehom, a samo jedan da je nastupao u Severnoj Koreji - što ga čini jedinstvenim u svetu. Reč je Lajbahu (Laibach), kontroverznom slovenačkom sastavu, koji je… »

Vesti dana »