Povezane vesti

"Živim u najhladnijem gradu Evrope i kada sam zaboravio da zatvorim prozor, ovo me dočekalo": Pokazao neverovatan prizor iz…

"Živim u najhladnijem gradu Evrope i kada sam zaboravio da zatvorim prozor, ovo me dočekalo": Pokazao neverovatan prizor iz…

Blic pre 1 dan
Vlasnik stana u Vorkuti pronašao je svoj dom prepun golubova, perja i izmeta nakon tri godine odsustva. Golubovi su ušli kroz otvoreni prozor i pretvorili stan u improvizovanu golubarnicu tokom ekstremno hladnih zima. Snimak koji je poslednjih nekoliko… »
Stanovnik najizolovanijeg grada zaboravio da zatvori prozor stana. Vratio se nakon tri godine - evo šta ga je dočekalo

Stanovnik najizolovanijeg grada zaboravio da zatvori prozor stana. Vratio se nakon tri godine - evo šta ga je dočekalo

Nova pre 1 dan
Prema objavi na X-u koja se munjevito proširila, stanovnik ruskog grada Vorkute vratio se u svoj stan nakon više godina i otkrio da je, dok njega nije bilo, stotine golubova ušlo kroz otvoreni prozor i pretvorilo enterijer u improvizovani golubarnik… »
Tri godine nije zatvorio prozor u najhladnijem gradu: Snimak iz stana je hit na mrežama VIDEO

Tri godine nije zatvorio prozor u najhladnijem gradu: Snimak iz stana je hit na mrežama VIDEO

B92 pre 1 dan
Viralni snimak iz ledenog Vorkuta otkriva otvoren prozor, stotine ptica i prizore potpune zapuštenosti. Snimak, koji je poslednjih nekoliko dana postao viralan na društvenim mrežama, prikazuje prizor koji većini ljudi izaziva hladan znoj: napušten stan… »

Vesti dana »