Povezane vesti

Mi snaga naroda: Podržavamo zahtev studenata za sazivanjem vanredne sednice Skupštine o Kosovu

Mi snaga naroda: Podržavamo zahtev studenata za sazivanjem vanredne sednice Skupštine o Kosovu

Beta pre 1 dan
Pokret "Mi snaga naroda" saopštio je danas da podržava zahtev Studenata u blokadi za sazivanjem vanredne sednice Skupštine Srbije povodom početka primene Zakona o strancima na Kosovu. "Osim toga što smo momentalno reagovali na inicijativu kolega iz… »
Nestorovićevi poslanici podržali zahtev Studenata u blokadi o Kosovu

Nestorovićevi poslanici podržali zahtev Studenata u blokadi o Kosovu

Danas pre 1 dan
Pokret „Mi snaga naroda“ (Branimira Nestorovića) saopštio je danas da podržava zahtev Studenata u blokadi za sazivanjem vanredne sednice Skupštine Srbije povodom početka primene Zakona o strancima na Kosovu. „Osim toga što smo momentalno reagovali na… »

Radio sto plus pre 1 dan
Pokret “Mi snaga naroda” saopštio je danas da podržava zahtev Studenata u blokadi za sazivanjem vanredne sednice Skupštine Srbije povodom početka primene Zakona o strancima na Kosovu. “Osim toga što smo momentalno reagovali na inicijativu kolega iz… »

Vesti dana »