Povezane vesti
"Imala sam kontrakcije od stresa": Joca Stefanović sa trudnom suprugom i dalje zarobljen na Tajlandu
Mondo pre 3 dana
Trudna pevačica Iva Bojanović i njen partner pevač Joca Stefanović trenutno se nalaze na Tajlandu, a zbog sukoba na Bliskom istoku oni su tamo ostali zarobljeni. Iva Bojanović i njen partner pevač Joca Stefanović su nakon određenog perioda uspeli da kupe… »
"Imala sam kontrakcije od stresa", Joca Stefanović sa trudnom suprugom Ivom zarobljen na Tajlandu, priznao: "Upali smo u…
Blic pre 3 dana
Bili su prinuđeni da produže boravak na Tajlandu i sami kupe skupe karte za novi let, čekajući povratak u Srbiju 13. marta. Odvojenost od dece dodatno je povećala stres, ali se nadaju skorom povratku i zahvalni su na podršci porodice i prijatelja. Trudna… »
"Imala sam kontrakcije zbog stresa" Joca Stefanović sa trudnom suprugom i dalje na Tajlandu: Upali smo u finansijske probleme!
Kurir pre 3 dana
Trudna pevačica Iva Bojanović i njen partner pevač Joca Stefanović trenutno se nalaze na Tajlandu, a zbog sukoba na Bliskom istoku oni su tamo ostali zarobljeni. Iva Bojanović i njen partner pevač Joca Stefanović su nakon određenog perioda uspeli da kupe… »
"Od stresa sam imala kontrakcije!" Trudna srpska pevačica van sebe na Tajlandu: "Dotakli smo dno, karte su..."
Telegraf pre 3 dana
Pevački par Iva Bojanović i Jovan Stefanović i dalje su na Tajlandu, a sada su progovorili o agoniji kroz koju prolaze. Sve je pogoršalo to što Iva ne bi smela da se stresira, jer je u blagoslovenom stanju. - Trenutno se osećam dobro, ali nisam se… »
"Odoh u Australiju, tamo se ne puca": Naš pevač hitno napustio Tajland
Nova pre 3 dana
Darko Filipović već neko vreme boravi u Tajlandu odakle se redovno oglašava. Kako je nedavno izbio rat na Bliskom istoku, pevač je spakovao kofere i napustio egzotičnu destinaciju i pokazao gde je otišao. Naime, Darko je objavio sliku iz aviona i otkrio… »
"Odoh u Australiju, tamo se ne puca" Pevač hitno napustio Tajland, oglasio se sa aerodroma
Blic pre 3 dana
Objavio je fotografiju iz aviona i naglasio da je Australija sigurnija destinacija. Iva Bojanović i njen partner Joca Stefanović još uvek su zaglavljeni na Tajlandu zbog otkazanog leta. Darko Filipović već neko vreme boravi na Tajladnu odakle se redovno… »
Vesti dana »
Maloletnik (15) u Kraljevu pretučen metalnim palicama: Hitno prebačen u bolnicu, uhapšeno više mladića
Mondo pre 2 satajoš 30 povezanih
Dmitrijev podržao predlog Sijarta da se ukine zabrana uvoza ruske nafte i gasa u EU
Vesti online pre 1 satjoš 113 povezane
Šta se dešava u Smederevskoj Palanci: Okolnosti razlaza studenata i opozicije
NIN pre 1 satjoš 25 povezanih
"Ormuski moreuz je nebezbedan zbog 'požara koji su zapalili SAD i Izrael'"
B92 pre 35 minutajoš 49 povezanih