Povezane vesti
"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju": Influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku
Mondo pre 1 dan
Sara TKD jedna je od prvih koja se oglasila nakon što je eskalirala situacija na Bliskom istoku, zbog čega su bombe pale i na Dubai. Podsetimo, srpska influenserka već neko vreme tamo živi i radi, a sada se oglasila i otkrila kakvo je trenutno stanje: -… »
"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da letim avionom" Srpska influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku
Kurir pre 1 dan
Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, trenutno živi i radi u Dubaiju, odakle se zbog rata na Bliskom istoku često oglašava na svom Instagram profilu. Sada se ponovo oglasila i otkrila kakvo je sada stanje u zemlji. - Naizgled je sve u… »
Poznata Srpkinja odbila da se vrati u Srbiju! Saopštila zašto ostaje u Dubaiju: "Zvali su me iz ambasade"
Telegraf pre 1 dan
Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, koja živi u Dubaiju, ponovo se oglasila o situaciji u zemlji pogođenoj ratom na Bliskom istoku. Na svom Instagram profilu otkrila je kako izgleda život pod stalnom pretnjom raketa i dronova. -… »
"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju" Poznata Srpkinja se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku: "Porodica…
Blic pre 1 dan
Trenutno su uslovi u Dubaiju mirni, prodavnice i kafići rade, a vanredno stanje nije proglašeno. Sara opisuje strah i paniku prvog dana napada, dok su rakete i dronovi leteli iznad grada i dok su bili evakuisani u garaže. Influenserka Sara Damnjanović… »
Vesti dana »
Da li je Novak povraćao na terenu? Sklonio se od kamera i nestao, nikome nije bilo jasno šta se dešava
Mondo pre 18 minutajoš 8 povezanih
Netanjahu pozvao Revolucionarnu gardu Irana da se preda: „Bliži se trenutak istine“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Zlatni korset i elegantne pantalone, a kosa do ramena: Ceca Ražnatović na koncertu u Loznici pokazala moćan stil: Folk diva oduševila (video)
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
U Libanu gađan mirovni bataljon u kojem je 169 srpskih vojnika, svi su bezbedni
Danas pre 4 satijoš 1 povezana