Povezane vesti

"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju": Influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku

"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju": Influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku

Mondo pre 1 dan
Sara TKD jedna je od prvih koja se oglasila nakon što je eskalirala situacija na Bliskom istoku, zbog čega su bombe pale i na Dubai. Podsetimo, srpska influenserka već neko vreme tamo živi i radi, a sada se oglasila i otkrila kakvo je trenutno stanje: -… »
"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da letim avionom" Srpska influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku

"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da letim avionom" Srpska influenserka se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku

Kurir pre 1 dan
Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, trenutno živi i radi u Dubaiju, odakle se zbog rata na Bliskom istoku često oglašava na svom Instagram profilu. Sada se ponovo oglasila i otkrila kakvo je sada stanje u zemlji. - Naizgled je sve u… »
Poznata Srpkinja odbila da se vrati u Srbiju! Saopštila zašto ostaje u Dubaiju: "Zvali su me iz ambasade"

Poznata Srpkinja odbila da se vrati u Srbiju! Saopštila zašto ostaje u Dubaiju: "Zvali su me iz ambasade"

Telegraf pre 1 dan
Influenserka Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, koja živi u Dubaiju, ponovo se oglasila o situaciji u zemlji pogođenoj ratom na Bliskom istoku. Na svom Instagram profilu otkrila je kako izgleda život pod stalnom pretnjom raketa i dronova. -… »
"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju" Poznata Srpkinja se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku: "Porodica…

"Zvali su me iz ambasade, odbila sam da odem za Srbiju" Poznata Srpkinja se oglasila u jeku rata na Bliskom istoku: "Porodica…

Blic pre 1 dan
Trenutno su uslovi u Dubaiju mirni, prodavnice i kafići rade, a vanredno stanje nije proglašeno. Sara opisuje strah i paniku prvog dana napada, dok su rakete i dronovi leteli iznad grada i dok su bili evakuisani u garaže. Influenserka Sara Damnjanović… »

Vesti dana »