Povezane vesti

Paspalj o krizi Partizana: "Željkov odlazak napravio mnogo štete - pozvao sam ga nakon što sam došao"

Paspalj o krizi Partizana: "Željkov odlazak napravio mnogo štete - pozvao sam ga nakon što sam došao"

Nova pre 3 dana
Žarko Paspalj, sportski direktor Partizana, govorio je o teškoj situaciji u kojoj su se našli crno-beli ove sezone nakon odlaska Željka Obradovića. Legendarni trener dao je neopozivu ostavku usred sezone, a nije uslišio ni molbe velikog broja navijača da… »
"Njegov odlazak napravio je veliku štetu!" Žarko Paspalj o odlasku Željka Obradovića iz Partizana

"Njegov odlazak napravio je veliku štetu!" Žarko Paspalj o odlasku Željka Obradovića iz Partizana

Večernje novosti pre 3 dana
Sportski direktor Partizana, Žarko Paspalj, govorio je o odlasku Željka Obradovića iz tabora crno-belih. Foto: Tviter „Sada, posle dva meseca, stvari su se malo stabilizovale. Ali prošla su ta dva meseca. Željkov odlazak napravio je veliku štetu. I… »
Paspalj o odlasku Obradovića: Šteta i za Partizan i za njega

Paspalj o odlasku Obradovića: Šteta i za Partizan i za njega

Sport klub pre 3 dana
Žarko Paspalj, legendarni košarkaš Partizana, reprezentacije Jugoslavije i brojnih evropskih klubova, prethodnih meseci je u drugačijoj ulozi. "Palja" je sportski direktor Partizana, na tom mestu je zamenio Zorana Savića. U veoma turbulentnom trenutku je… »

Vesti dana »