Povezane vesti

"Shvatila sam da sam postala beskućnik" Šokantna ispovest pevačice: "Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski"

"Shvatila sam da sam postala beskućnik" Šokantna ispovest pevačice: "Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski"

Blic pre 21 sat
Najteži trenutak doživela je u Napulju kada je ostala bez svega, čak i pasoša, i bila prinuđena da spava na ulici. Nakon povratka u Srbiju, suočila se sa realnošću i shvatila da je dotakla dno zbog zavisnosti. Nakon čitave decenije medijske ilegale… »
"Prodala sam laptop za 20 evra da bih imala za viski": Naša pevačica upala u kandže poroka

"Prodala sam laptop za 20 evra da bih imala za viski": Naša pevačica upala u kandže poroka

Nova pre 21 sat
Pevačica Dunja Ilić otvoreno je govorila o porocima i problemima sa alkoholom zbog čega je svojevremeno prodavala stvari iz stana. Dunja je alkohol počela da konzumira već sa 13 godina, nakon čega je upala u vrtlog poroka. Pevačica se prisetila prelomnog… »
"Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski" Pevačica zbog poroka završila na ulici: "Doživela sam dno"

"Prodala sam laptop za 20 evra da bih kupila viski" Pevačica zbog poroka završila na ulici: "Doživela sam dno"

Telegraf pre 22 sata
Pevačica Dunja Ilić prošla je kroz izuzetno turbulentan životni period - od luksuza i bogatstva do trenutka kada je završila na ulici. Posle duže medijske pauze, odlučila je da prvi put javno progovori o svemu što joj se dešavalo tokom proteklih godina… »
"Prodala sam laptop za 20 € da bih kupila viski" Dunja Ilić otkrila jezive detalje kandži alkohola: Spavala sam na ulici ko…

"Prodala sam laptop za 20 € da bih kupila viski" Dunja Ilić otkrila jezive detalje kandži alkohola: Spavala sam na ulici ko…

Kurir pre 23 sata
Pevačica Dunja Ilić iz pravog bogatstva i raskoši na kraju završila na ulica nakon što se odala porocima. U emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditeljke Jovane Matić Đokić nakon medijske ilegale prvi put govorila o svim detaljima u svom životu… »

Vesti dana »