Povezane vesti
WC nije bio u funkciji, a evo kako se snalazila: Naša glumica je živela u kamperu i vozila se đubretarskim kamionom
Nova pre 20 sati
Glumica Matea Milosavljević proslavila se ulogom Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", a svojevremeno je ispričala da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a njena izjava izazvala je tada brojne reakcije javnosti. Matea je tada… »
"Živela sam u kamp prikolici na parkingu Ade Ciganlije, ne treba mi vila" Glumica (36) priznanjem napravila haos, o poremećaju…
Blic pre 22 sata
Njihova avantura je počela na Adi Bojani, nastavila se na Kopaoniku, a završila na parkingu Ade Ciganlije u Beogradu. Matea je ispričala da je život u kamp kućici bio predivno iskustvo, ali i pun izazova poput hladnih noći i nefunkcionalnog toaleta… »
"Ne treba mi vila" Naša glumica živela u kamp kućici na pakingu Ade Ciganlije: "Toalet nije bio funkcionalan"
Telegraf pre 22 sata
Glumica Matea Milosavljević (36), koja je publiku osvojila ulogom Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", otvoreno je pričala o svom neobičnom načinu života. Naime, jedno vreme je sa tadašnjim dečkom živela u kamperu, što je za nju predstavljalo… »
Vesti dana »
Iranski predsednik uputio izvinjenje susednim državama zbog napada
BBC News pre 19 minutajoš 45 povezanih
Pezeškijan rekao da Iran neće više gađati zalivske susede, izvinio se za napade
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane
Kad i gde možete gledati prvi meč Novaka Đokovića u Indijan Velsu?
Danas pre 9 minutajoš 34 povezane
Vučić: Moramo da donosimo strategijske odluke, prvi cilj da sačuvamo mir i stabilnost
RTV pre 24 minutajoš 16 povezanih