Povezane vesti

WC nije bio u funkciji, a evo kako se snalazila: Naša glumica je živela u kamperu i vozila se đubretarskim kamionom

WC nije bio u funkciji, a evo kako se snalazila: Naša glumica je živela u kamperu i vozila se đubretarskim kamionom

Nova pre 20 sati
Glumica Matea Milosavljević proslavila se ulogom Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", a svojevremeno je ispričala da je zbog dečka živela u kamp kućici na Adi Ciganliji, a njena izjava izazvala je tada brojne reakcije javnosti. Matea je tada… »
"Živela sam u kamp prikolici na parkingu Ade Ciganlije, ne treba mi vila" Glumica (36) priznanjem napravila haos, o poremećaju…

"Živela sam u kamp prikolici na parkingu Ade Ciganlije, ne treba mi vila" Glumica (36) priznanjem napravila haos, o poremećaju…

Blic pre 22 sata
Njihova avantura je počela na Adi Bojani, nastavila se na Kopaoniku, a završila na parkingu Ade Ciganlije u Beogradu. Matea je ispričala da je život u kamp kućici bio predivno iskustvo, ali i pun izazova poput hladnih noći i nefunkcionalnog toaleta… »
"Ne treba mi vila" Naša glumica živela u kamp kućici na pakingu Ade Ciganlije: "Toalet nije bio funkcionalan"

"Ne treba mi vila" Naša glumica živela u kamp kućici na pakingu Ade Ciganlije: "Toalet nije bio funkcionalan"

Telegraf pre 22 sata
Glumica Matea Milosavljević (36), koja je publiku osvojila ulogom Sofije Šubarević u seriji "Igra sudbine", otvoreno je pričala o svom neobičnom načinu života. Naime, jedno vreme je sa tadašnjim dečkom živela u kamperu, što je za nju predstavljalo… »

Vesti dana »