Povezane vesti
Jennifer Lopez i David Guetta objavili novi singl: Letnji top hit na vidiku?
Lepota i zdravlje 06.03.2026
Svetski poznat DJ i producent David Guetta udružio je snage sa globalnom pop zvezdom Jennifer Lopez u novom dance-pop singlu Save Me Tonight (Warner Music/Mascom). Pesma donosi snažnu kombinaciju haus ritma, emotivne melodije i upečatljivog vokala… »
Dženifer Lopez i Dejvid Geta objavili novi singl "Save Me Tonight"
N1 Info 06.03.2026
Publika je ovu saradnju čekala mesecima, nakon što je Lopez prvi put predstavila deo pesme tokom nastupa na festivalu "World Pride Music Festival", a kasnije i na turneji "Up All Night: Live in 2025". Svetski poznat DJ i producent Dejvid Geta udružio je… »
Dženifer Lopez i Dejvid Geta objavili novi dance singl „Save Me Tonight“
Telegraf 06.03.2026
Svetski poznat DJ i producent Dejvid Geta udružio je snage sa globalnom pop zvezdom Dženifer Lopez u novom dance-pop singlu „Save Me Tonight“ (Warner Music/Mascom). Pesma donosi snažnu kombinaciju haus ritma, emotivne melodije i upečatljivog vokala… »
Vesti dana »
Đedović Handanovićeva: Očekujem da do kraja nedelje budemo na korak od dogovora s MOL-om
Politika pre 5 minutajoš 24 povezane
(Foto) Sneg u ovom delu Srbije veje puna 24 sata! Snežni pokrivač kao usred zime, a ovi delovi da se spreme za pljusak
Blic pre 9 minutajoš 27 povezanih
U Kini počelo tehničko testiranje mašina za kopanje beogradskog metroa
Nova ekonomija pre 1 satjoš 21 povezana
Jednog muškarca (46) udario u glavu, drugog isekao nožem Uhapšen nasilnik (38) iz Kraljeva zbog napada u restoranu
Blic pre 1 satjoš 50 povezanih
U Skupštini rasprava o amandmanima na predlog zakona o sprečavanju trgovine ljudima
RTV pre 45 minutajoš 18 povezanih