Povezane vesti
"Kad sam imao 10 godina sa mamom sam išao u kafanu" Nikola Jokić kakvog nikad pre nismo videli: Lomio sam čaše, to je vrhunac…
Kurir pre 3 dana
Srpski košarkaš je govorio o privatnom životu i stvarima koje obično strogo drži za sebe. Jokić je bio gost podkasta "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. Ceo podkast će biti prikazan u nedelju od 20.30 časova, a kao… »
VIDEO Jokić kakvog do sada niste čuli: "Tamburaši vrhunac provoda - sa deset godina sam išao u kafanu, to je institucija"
Nova pre 3 dana
Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, otkrio je kakav provod najviše voli i otvoreno pričao o iskustvu iz kafana. Dobro je poznato da Jokić voli dobar provod, muziku i druženje, a sada je pred kamerama govorio o tome šta najviše voli, što je i te… »
Nikola Jokić kakvog nikada niste videli: "Išao sam u kafanu sa mamom sa deset godina, to je institucija"
Telegraf pre 3 dana
Mnogima je naš najbolji košarkaš, Nikola Jokić van terena prava misterija. Srpski as iz Denver Nagetsa pojavi se na terenu, pokaže da je čudo neviđeno, a onda kao da - nestane, pošto do sada gotovo nikada nije pričao o stvarima van košarke i svom… »
Izjava dana: „Tamburaši, društvo za stolom, to je za mene vrhunac provoda“
BizLife pre 3 dana
Kako Nikola Jokić voli da se provede govorio zaje u intervjuu za „X&O’s Chat“, a odgovor popularnog Džokera će vas nasmejati. „Mislim da sam u nekim momentima jako emotivan. Za mene, tamburaši, društvo za stolom, to je za mene vrhunac provoda. Išao sam i… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku, sastanak o Ukrajini odložen
Beta pre 13 minutajoš 26 povezanih
Mađarska donela važnu odluku o ceni goriva: Stupa na snagu u ponoć, oglasio se i Orban
Kurir pre 28 minutajoš 28 povezanih
Ustavni sud u Prištini izrekao meru protiv dekreta Osmani o raspuštanju skupštine
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
U Lučanima posle prigovora ponovo proglašena izborna lista “Zvuk pravde – Zajedno za studente“
Morava info pre 4 satijoš 26 povezanih