Povezane vesti

"Kad sam imao 10 godina sa mamom sam išao u kafanu" Nikola Jokić kakvog nikad pre nismo videli: Lomio sam čaše, to je vrhunac…

"Kad sam imao 10 godina sa mamom sam išao u kafanu" Nikola Jokić kakvog nikad pre nismo videli: Lomio sam čaše, to je vrhunac…

Kurir pre 26 dana
Srpski košarkaš je govorio o privatnom životu i stvarima koje obično strogo drži za sebe. Jokić je bio gost podkasta "X&O Chat" koji vodi poznati komentator i sportski novinar Edin Avdić. Ceo podkast će biti prikazan u nedelju od 20.30 časova, a kao… »
VIDEO Jokić kakvog do sada niste čuli: "Tamburaši vrhunac provoda - sa deset godina sam išao u kafanu, to je institucija"

VIDEO Jokić kakvog do sada niste čuli: "Tamburaši vrhunac provoda - sa deset godina sam išao u kafanu, to je institucija"

Nova pre 26 dana
Nikola Jokić, najbolji košarkaš današnjice, otkrio je kakav provod najviše voli i otvoreno pričao o iskustvu iz kafana. Dobro je poznato da Jokić voli dobar provod, muziku i druženje, a sada je pred kamerama govorio o tome šta najviše voli, što je i te… »
Nikola Jokić kakvog nikada niste videli: "Išao sam u kafanu sa mamom sa deset godina, to je institucija"

Nikola Jokić kakvog nikada niste videli: "Išao sam u kafanu sa mamom sa deset godina, to je institucija"

Telegraf pre 26 dana
Mnogima je naš najbolji košarkaš, Nikola Jokić van terena prava misterija. Srpski as iz Denver Nagetsa pojavi se na terenu, pokaže da je čudo neviđeno, a onda kao da - nestane, pošto do sada gotovo nikada nije pričao o stvarima van košarke i svom… »
Izjava dana: „Tamburaši, društvo za stolom, to je za mene vrhunac provoda“

Izjava dana: „Tamburaši, društvo za stolom, to je za mene vrhunac provoda“

BizLife pre 26 dana
Kako Nikola Jokić voli da se provede govorio zaje u intervjuu za „X&O’s Chat“, a odgovor popularnog Džokera će vas nasmejati. „Mislim da sam u nekim momentima jako emotivan. Za mene, tamburaši, društvo za stolom, to je za mene vrhunac provoda. Išao sam i… »

Vesti dana »