Povezane vesti
"Ti si moja tiha patnja, reći ću to to svaki put kad te budem video": Đorđe Davić se obratio koleginici i šokirao, Ana Bekuta…
Blic pre 22 dana
Ana Bekuta ga je opomenula da se ogradi kao pevač, što je izazvalo kratku neprijatnost u studiju. David je pojasnio da misli samo u pevačkom smislu i kao mentor takmičarki. Roker Đorđe David šokirao je sve u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". David… »
"Ti si moja tiha patnja, želeo sam te", David šokirao komentarom o takmičarki u ZG, Ana Bekuta se odmah umešala
Telegraf pre 22 dana
Muzičar Đorđe David izazvao je šok i zbunjenost u emisiji "Zvezde Granda" kada je otvoreno priznao da je takmičarka njegova "tiha patnja". David, koji je nedavno najavio moguć odlazak iz takmičenja, nije krio oduševljenje prema mladoj pevačici. - Ti si… »
Vesti dana »
Evopa i Amerika se ujedinile protiv Trampa! Pokret "Bez kraljeva" predvodi milione ljudi na ulicama, bes raste: "Ovo nije normalno!" (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Rektorski kolegijum i dekani fakulteta Univerziteta u Beogradu izdali saopštenje povodom smrti studentkinje
Euronews pre 1 satjoš 2 povezane
(Video) Policija ispred vozila Branka Babića nakon strašnog udesa Snimak sa auto-puta posle jezive saobraćajke "kralja obrva"
Blic pre 31 minutajoš 1 povezana