Povezane vesti
Rojters: Turska traži veću ulogu britanske službe MI6 u zaštiti sirijskog predsednika
Euronews 06.03.2026
Turska obaveštajna služba zatražila je od britanske obaveštajne službe MI6 da preuzme veću ulogu u zaštiti sirijskog predsednika Ahmeda al Šare, posle niza navodnih planova za atentat koje priprema Islamska država (ISIS), saznaje Rojters od izvora… »
Islamska država hoće da ubije Al Šaru; Turci zovu britansku MI6 u pomoć
B92 06.03.2026
Turska obaveštajna služba zatražila je od britanske obaveštajne službe MI6 da preuzme veću ulogu u zaštiti sirijskog predsednika Ahmeda al Šare, posle niza navodnih planova za atentat koje priprema Islamska država (ISIS), saznaje Rojters od izvora… »
Vesti dana »
U stanu Kecmanovića bio je arsenal oružja: Više od 1.500 komada municije, 92 metka je K. K. tog 3. maja poneo u školu, od kojih je 62 ispaljeno; presuda 14 i po i dve godine i 11 meseci roditeljima
Dnevnik pre 1 satjoš 122 povezane
Velika zaplena oružja u Nišu, pronađeno 67 bombi i dva raketna bacača, osumnjičeni uhapšen
Sputnik pre 1 satjoš 52 povezane
Ministarstvo informisanja: Nadležni da preduzmu sve mere povodom napada na Verana Matića
Vreme pre 3 satajoš 57 povezanih
Tiršova: Dvanaestogodišnji dečak iz Mladenovca u stabilnom stanju nakon pada konstrukcije na njega
NIN pre 10 satijoš 3 povezane