Povezane vesti
Otvoren Sajam sporta „Moj grad, moj klub“ – Kragujevac promoviše sport i zdrave stilove života
iKragujevac pre 1 dan
Na Šumadija sajmu danas je svečano otvoren Sajam sporta pod sloganom „Moj grad, moj klub“, manifestacija koja okuplja brojne sportske klubove i organizacije sa ciljem promocije sporta i zdravih životnih navika među građanima, posebno među najmlađima… »
Na Sajmu sporta u Kragujevcu više od 30 izlagača – Sport za sve
RTK pre 1 dan
Pod sloganom “Moj grad – moj Kragujevac“ otvoren je Sajam sporta na Šumadija sajmu. Na jednodnevnoj sportskoj manifestaciji predstavilo se više od 30 izlagača koji su promovisali različite sportove. Šumadija sajam danas je bio domaćin Sajma sporta, a na… »
Sajam sporta u Kragujevcu: „Moj grad, moj klub“ okupio više od 30 sportskih organizacija
Serbian News Media pre 1 dan
Na Šumadija sajmu u Kragujevcu danas je svečano otvoren tradicionalni Sajam sporta pod sloganom „Moj grad, moj klub“. Manifestaciju, koja je okupila više od 30 izlagača, otvorio je gradonačelnik Kragujevca Nikola Dašić, istakavši važnost promocije… »
Otvoren Sajam sporta na Šumadija sajmu: Moj grad, moj klub (FOTO)
InfoKG pre 1 dan
Pod sloganom “Moj grad, moj klub”, na Šumadija sajmu danas se do 19 časova održava Sajam sporta. Na jednodnevnoj sportskoj manifestaciji predstavlja se više od 20 amaterskih i profesionalnih klubova, a ulaz je besplatan. Šumadija sajam danas je domaćin… »
Vesti dana »
Netanjahu pozvao Revolucionarnu gardu Irana da se preda: „Bliži se trenutak istine“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana