Povezane vesti

"Rasplakala sam se kad sam saznala": Lepa Lukić o operaciji Zorice Brunclik

"Rasplakala sam se kad sam saznala": Lepa Lukić o operaciji Zorice Brunclik

Nova pre 2 dana
Pevačica Lepa Lukić je otkrila svoja osećanja povodom zdravstvenih problema i operacije koleginice i prijateljice Zorice Brunclik. Već nekoliko nedelja mediji spekulišu o stanju Zorice, a njeni kolege joj upućuju reči podrške i ohrabrenja. Lepa nije… »
"Kemiš se ne javlja nikome" Koleginica o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Rasplakala sam se, mi smo prijateljice"

"Kemiš se ne javlja nikome" Koleginica o zdravstvenom stanju Zorice Brunclik: "Rasplakala sam se, mi smo prijateljice"

Blic pre 2 dana
Istakla je bliskost s Zoricom, opisala njihove česte razgovore i izrazila svoju zabrinutost. Vesna Zmijanac je takođe čula za operaciju, ali ne zna detalje o stanju koleginice. Lepa Lukić progovorila je za domaće medije o zdravstvenom stanju koleginice… »
Lepa Lukić pričala o Zorici Brunclik, pa počela da lije suze: "Kemiš se nikome ne javlja, saznala sam da..."

Lepa Lukić pričala o Zorici Brunclik, pa počela da lije suze: "Kemiš se nikome ne javlja, saznala sam da..."

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Lepa Lukić je u razgovoru za Telegraf otkrila svoja osećanja povodom zdravstvenih problema i operacije koleginice i prijateljice Zorice Brunclik. Već nekoliko nedelja mediji spekulišu o stanju Zorice, a njeni kolege joj upućuju reči podrške i… »

Vesti dana »