Повезане вести

Марија Шерифовић сва у розе! Певачицу до сада нисте видели у овом издању: Џабе трљате очи, није вештачка интелигенција - то…

Марија Шерифовић сва у розе! Певачицу до сада нисте видели у овом издању: Џабе трљате очи, није вештачка интелигенција - то…

Курир пре 24 дана
Марија Шерифовић је започела први од своја три концерт у Сава Центру на којем су се окупили фанови, али и познате личности. Поред Сузане Јовановић, Сузане Перић, Зукурлићеве удовице, Илде и Гордане Шаулић са унуком, из првих… »
"Доста тога ми Саша није причао": Прва реакција Сузане Јовановић након филма о животу Поповића

"Доста тога ми Саша није причао": Прва реакција Сузане Јовановић након филма о животу Поповића

Мондо пре 23 дана
Сузана Јовановић се осврнула на документарац о животу Саше Поповића, који је приказан на годишњицу његове смрти. Након емотивних сцена из филма "Сале" које су потресле Србију, ево шта је рекла након свега: У документарцу се… »
Шерифовићка прекинула концерт и одушевила једним потезом: "Вечерас певам шта ја хоћу" (фото, видео)

Шерифовићка прекинула концерт и одушевила једним потезом: "Вечерас певам шта ја хоћу" (фото, видео)

Мондо пре 23 дана
Марија Шерифовић је започела први концерт у Београду, на којем су се окупиле многобројне познате личност. Поред Сузане Јовановић, Сузане Перић, Илде и Гордане Шаулић са унуком, из првих редова Марију је бодрила и мајка Верица… »
Брена није честитала Сузани рођење унуке: Шокирала признањем, ево ко јој је од познатих послао поруку

Брена није честитала Сузани рођење унуке: Шокирала признањем, ево ко јој је од познатих послао поруку

Мондо пре 23 дана
Снаја Саше Поповића и Сузане Јовановић породила се пре два дана и на свет донела девојчицу. Њен син Данијел је са супругом наследници дао име Марта. Новопечену баку Сузану затекли смо насмејану, расположену и дотерану на… »
"Мама, плашим се да не падне": Сузана стигла на концерт Марије Шерифовић, открила нам како се син сналази у улози оца

"Мама, плашим се да не падне": Сузана стигла на концерт Марије Шерифовић, открила нам како се син сналази у улози оца

Мондо пре 23 дана
Елегантно одевена са широким осмехом на лицу, Сузана Јовановић је стигла на концерт Марије Шерифовић. Сузана итекако има разлог за радост, с обзиром да је пре два дана постала бака. Њена снајка Тијана се породила 4.марта и на… »

Вести дана »