Povezane vesti

Marija Šerifović kao Barbika, sva u roze! Pevačicu do sada niste videli u ovom izdanju: Džabe trljate oči, nije veštačka…

Marija Šerifović kao Barbika, sva u roze! Pevačicu do sada niste videli u ovom izdanju: Džabe trljate oči, nije veštačka…

Kurir pre 18 sati
Marija Šerifović je započela prvi od svoja tri koncert u Sava Centru na kojem su se okupili fanovi, ali i poznate ličnosti. Pored Suzane Jovanović, Suzane Perić, Zukurlićeve udovice, Ilde i Gordane Šaulić sa unukom, iz prvih redova Mariju je bodrila i… »
"Dosta toga mi Saša nije pričao": Prva reakcija Suzane Jovanović nakon filma o životu Popovića

"Dosta toga mi Saša nije pričao": Prva reakcija Suzane Jovanović nakon filma o životu Popovića

Mondo pre 19 sati
Suzana Jovanović se osvrnula na dokumentarac o životu Saše Popovića, koji je prikazan na godišnjicu njegove smrti. Nakon emotivnih scena iz filma "Sale" koje su potresle Srbiju, evo šta je rekla nakon svega: U dokumentarcu se između ostalih, pojavljuje i… »
Šerifovićka prekinula koncert i oduševila jednim potezom: "Večeras pevam šta ja hoću" (foto, video)

Šerifovićka prekinula koncert i oduševila jednim potezom: "Večeras pevam šta ja hoću" (foto, video)

Mondo pre 19 sati
Marija Šerifović je započela prvi koncert u Beogradu, na kojem su se okupile mnogobrojne poznate ličnost. Pored Suzane Jovanović, Suzane Perić, Ilde i Gordane Šaulić sa unukom, iz prvih redova Mariju je bodrila i majka Verica. Pogledajte i emotivni… »
Brena nije čestitala Suzani rođenje unuke: Šokirala priznanjem, evo ko joj je od poznatih poslao poruku

Brena nije čestitala Suzani rođenje unuke: Šokirala priznanjem, evo ko joj je od poznatih poslao poruku

Mondo pre 19 sati
Snaja Saše Popovića i Suzane Jovanović porodila se pre dva dana i na svet donela devojčicu. Njen sin Danijel je sa suprugom naslednici dao ime Marta. Novopečenu baku Suzanu zatekli smo nasmejanu, raspoloženu i doteranu na koncertu Marije Šerifović… »
"Mama, plašim se da ne padne": Suzana stigla na koncert Marije Šerifović, otkrila nam kako se sin snalazi u ulozi oca

"Mama, plašim se da ne padne": Suzana stigla na koncert Marije Šerifović, otkrila nam kako se sin snalazi u ulozi oca

Mondo pre 20 sati
Elegantno odevena sa širokim osmehom na licu, Suzana Jovanović je stigla na koncert Marije Šerifović. Suzana itekako ima razlog za radost, s obzirom da je pre dva dana postala baka. Njena snajka Tijana se porodila 4.marta i na svet donela devojčicu. Ona… »

Vesti dana »