Povezane vesti
Generalni sekretar Saveta Evrope: Stekao sam korisne uvide o situaciji u Srbiji, podržavamo reforme
Serbian News Media pre 15 sati
Generalni sekretar Saveta Evrope Alan Berse (Alain Berset) izjavio je da je, nakon posete Srbiji, stekao korisne uvide u trenutnu situaciju u zemlji i da je spreman da podrži reforme zemlje u brojnim oblastima. U saopštenju Saveta Evrope navodi se da su… »
Generalni sekretar Saveta Evrope: Stekao sam korisne uvide o situaciji u Srbiji, podržavamo reforme
Insajder pre 16 sati
Generalni sekretar Saveta Evrope Alan Berse (Alain Berset) izjavio je danas da je, nakon posete Srbiji, stekao korisne uvide u trenutnu situaciju u zemlji i da je spreman da podrži reforme zemlje u brojnim oblastima. U saopštenju Saveta Evrope navodi se… »
Beta pre 16 sati
Generalni sekretar Saveta Evrope Alan Berse (Alain Berset) izjavio je da je, nakon posete Srbiji, stekao korisne uvide u trenutnu situaciju u zemlji i da je spreman da podrži reforme zemlje u brojnim oblastima. U saopštenju Saveta Evrope navodi se da su… »
Generalni sekretar Saveta Evrope: Predložio sam posmatranje lokalnih izbora 29. marta, Venecijanska komisija će doneti hitno…
Nedeljnik pre 16 sati
Generalni sekretar Saveta Evrope Alan Berse izjavio je danas da je, nakon posete Srbiji, stekao korisne uvide u trenutnu situaciju u zemlji i da je spreman da podrži reforme zemlje u brojnim oblastima. U saopštenju Saveta Evrope navodi se da su „dijalog… »
Radio sto plus pre 16 sati
U saopštenju Saveta Evrope navodi se da su “dijalog u celom političkom spektru, nezavisnost pravosuđa, slobodni i pošteni izbori i sloboda medija i okupljanja preduslovi za poverenje javnosti”. “Otvoreni razgovori sa predsednikom Srbije, premijerom… »
Vesti dana »
"Danas će Iran biti veoma teško pogođen, čekaju ga uništenje i smrt" Tramp se hitno oglasio i najavio masovan udar! Rakete padaju na Teheran i ostale gradove!
Kurir pre 19 minutajoš 50 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 8. mart: Ujutru hladno, tokom dana sunčano i do 19 stepeni
Insajder pre 14 minutajoš 25 povezanih
Veliki preokret na Bliskom istoku: Iran se izvinjava susednim zemljama - prekida udare!
Pravda pre 3 satajoš 24 povezane
Aleksandra Krunić bolja od Done Vekić: Sa Danilinom u osmini finala Indijan Velsa
Dnevnik pre 2 satajoš 39 povezanih