Povezane vesti
Ministar zdravlja: „Još tri firme za proizvodnju kanabisa ostaće bez licence, za četvrtu se analizira“
Serbian News Media 06.03.2026
Ministar zdravlja Severne Makedonije Azir Aliju najavio je danas da će najmanje još tri firme za proizvodnju medicinskog kanabisa izgubiti licencu za rad. „Do sada su 23 procesuirane, od koji je sugurno da će od još tri biti oduzete licence. Za četvrtu… »
Ministar zdravlja Severne Makedonije: Još tri firme za proizvodnju kanabisa ostaće bez licence
N1 Info 06.03.2026
Ministar zdravlja Severne Makedonije Azir Aliju najavio je danas da će najmanje još tri firme za proizvodnju medicinskog kanabisa izgubiti licencu za rad. Ministar zdravlja Severne Makedonije Azir Aliju najavio je danas da će najmanje još tri firme za… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je dokument u kom se prvi put spominje "zvučni top": Zapisnik sa sastanka studenata u blokadi i rekonstrukcija događaja sa protesta 15. marta objavljeni na RTS
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih
"Moćniji sam od Hitlera, Napoleona i Atile" Tramp opet šokira: "Bez mene Izrael ne bi postojao, bolji sam i od Aleksandra Velikog - on nije mogao da putuje"
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih
Cene goriva u Srbiji: Dizel i benzin pojeftinili za po tri dinara po litru
RTV Novi Pazar pre 6 satijoš 44 povezane
Zrenjaninski biciklisti sutra kreću put Novog Sada: Organizovano okupljanje pred veliki studentski skup Zrenjaninski biciklsti
Volim Zrenjanin pre 6 satijoš 9 povezanih
UŽIVO: Maroko i Škotska na korak do istorije, imamo i sastave
Sport klub pre 18 minutajoš 66 povezanih