Povezane vesti

"Ko me je terao da te zavolim" Milica Todorović se nakon skandala sa oženjenim muškarcem oglasila iz stana: "Srljam u nevolju"…

"Ko me je terao da te zavolim" Milica Todorović se nakon skandala sa oženjenim muškarcem oglasila iz stana: "Srljam u nevolju"…

Blic pre 2 dana
Milica se oglasila emotivnim stihovima na društvenim mrežama. Deset dana nakon porođaja, uslikana je ispred svoje zgrade na Novom Beogradu. Pevačica Milica Todorović nedavno se porodila i na svet donela sina Bogdana, a njen privatni život od tada ne… »
"Ko me je terao da te zavolim" Prvi snimak nakon porođaja zapalio mreže, svi gledaju šta je poručila ocu deteta (video)

"Ko me je terao da te zavolim" Prvi snimak nakon porođaja zapalio mreže, svi gledaju šta je poručila ocu deteta (video)

Kurir pre 2 dana
Pevačica Milica Todorović nije se oglašavala više od mesec dana nakon porođaja, a u međuvremenu je izbio i skandal u vezi sa identitetom oca njenog deteta. U javnosti nikada nije govorila o muškarcu sa kojim je dobila sina Bogdana, za kog se navodi da je… »

Vesti dana »

Drejper protiv Đokovića u osmini finala Indijan Velsa

Drejper protiv Đokovića u osmini finala Indijan Velsa

Politika pre 2 satajoš 4 povezane
Razoran zemljotres pogodio Italiju: Treslo sve do Malte

Razoran zemljotres pogodio Italiju: Treslo sve do Malte

Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane
(VIDEO) Saobraćajna nesreća u Muru

(VIDEO) Saobraćajna nesreća u Muru

RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 1 povezana