Povezane vesti
Od pakla u školi do uništenog lica: Bivši učesnik rijalitija ogolio dušu o vršnjačkom nasilju: "Borio sam se kako sam znao i…
Blic 07.03.2026
Branislav Radonić Brendon govorio je otvoreno o svom odrastanju i sukobima sa vršnjačkim nasiljem. Ističe da je pubertet bio prelomni i najlepši period u njegovom životu, u kom je pronašao svoj identitet. Bivši učesnik rijaliti programa, Branislav… »
"Odrastao sam boreći se za život" Rijaliti učesnik progovorio o vršnjačkom nasilju u školi i teškom odrastanju - Tada su mi…
Kurir 07.03.2026
Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić Brendon gostovao je u jednoj emisiji , gde je prvi put otvoreno govorio o svom detinjstvu i periodu odrastanja. Tokom razgovora, voditeljka je pokrenula temu vršnjačkog nasilja u školi, a Brendon je iskreno… »
Vesti dana »
Provladini mediji: Macut danas predlaže raspuštanje Skupštine na vanrednoj sednici Vlade
N1 Info pre 53 minutajoš 24 povezane
Za naknadu od 6.000 dinara do 10 sati prijavilo se oko 222.000 građana, isplata od 22.septembra
RTV pre 44 minutajoš 77 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih