Povezane vesti
Od pakla u školi do uništenog lica: Bivši učesnik rijalitija ogolio dušu o vršnjačkom nasilju: "Borio sam se kako sam znao i…
Blic pre 28 dana
Branislav Radonić Brendon govorio je otvoreno o svom odrastanju i sukobima sa vršnjačkim nasiljem. Ističe da je pubertet bio prelomni i najlepši period u njegovom životu, u kom je pronašao svoj identitet. Bivši učesnik rijaliti programa, Branislav… »
"Odrastao sam boreći se za život" Rijaliti učesnik progovorio o vršnjačkom nasilju u školi i teškom odrastanju - Tada su mi…
Kurir pre 28 dana
Bivši rijaliti učesnik Branislav Radonić Brendon gostovao je u jednoj emisiji , gde je prvi put otvoreno govorio o svom detinjstvu i periodu odrastanja. Tokom razgovora, voditeljka je pokrenula temu vršnjačkog nasilja u školi, a Brendon je iskreno… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona studenata i građana stigla na Novo groblje: Rektor Đokić položio venac VIDEO
Nova pre 55 minutajoš 13 povezanih
Vrh poplavnog talasa na toku Zapadne Morave; vatrogasci spasili dve osobe iz bujice na putu Požega–Lučani
RTS pre 55 minutajoš 27 povezanih
BLOG UŽIVO: Izraelski napadi na petrohemijska postrojenja i područje kod nuklearke Bušer, Iran pojedinim brodovima dozvolio prolaz kroz Ormuski moreuz
Insajder pre 20 minutajoš 48 povezanih
Partizan ponovo strepi od Čukaričkog, a Marko Jakšić ima jednu poruku: Ne idemo tamo da se branimo, imamo najveća čekivanja!
Hot sport pre 45 minutajoš 46 povezanih
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 20 minutajoš 18 povezanih