Povezane vesti
"Nedelju sam mrzela, taj osećaj mi je dugo ostao": Nataša Tapušković je iskreno govorila o bolnim trenucima iz detinjstva
Nova 07.03.2026
Glumica Nataša Tapušković, koju mnogi i dalje vezuju za ulogu Danice u filmu "Lajanje na zvezde", retko govori o svom privatnom životu. Ipak, ona je svojevremeno otvoreno govorila o detinjstvu i odnosu sa ocem, ističući da je razvod roditelja obeležio… »
"Zbog oca sam mrzela svaku nedelju" Naša glumica progovorila o porodičnoj drami iza zatvorenih vrata
Kurir 07.03.2026
Glumica Nataša Tapušković dobro je poznato lice sa naše scene. Na malim ekranima se prvi put pojavila 1997. godine u ulozi Evice u televizijskom filmu "Pokondirena tikva". Naredne godine je snimila film "Lajanje na zvezde", gde je tumačila lik Danice… »
Vesti dana »
Prenos, ekvador - kurasao: "La Tri" bez prava na grešku, debitant za bolji utisak!
Večernje novosti pre 17 minutajoš 14 povezanih
Bojan Ilievski je pobednik Zvezda Granda: On je imao najviše SMS glasova: Pao na kolena i počeo da plače, emocije ga preplavile
Blic pre 17 minutajoš 7 povezanih
I Porošenko se odrekao ordena koji je dobio od Poljske: Pozvao na smirivanje tenzija
Telegraf pre 2 satajoš 2 povezane