Povezane vesti
"Nedelju sam mrzela, taj osećaj mi je dugo ostao": Nataša Tapušković je iskreno govorila o bolnim trenucima iz detinjstva
Nova 07.03.2026
Glumica Nataša Tapušković, koju mnogi i dalje vezuju za ulogu Danice u filmu "Lajanje na zvezde", retko govori o svom privatnom životu. Ipak, ona je svojevremeno otvoreno govorila o detinjstvu i odnosu sa ocem, ističući da je razvod roditelja obeležio… »
"Zbog oca sam mrzela svaku nedelju" Naša glumica progovorila o porodičnoj drami iza zatvorenih vrata
Kurir 07.03.2026
Glumica Nataša Tapušković dobro je poznato lice sa naše scene. Na malim ekranima se prvi put pojavila 1997. godine u ulozi Evice u televizijskom filmu "Pokondirena tikva". Naredne godine je snimila film "Lajanje na zvezde", gde je tumačila lik Danice… »
Vesti dana »
Pomen žrtvama genocida u Srebrenici, pisac Vladimir Arsenijević tvrdi da je napadnut u Beogradu
BBC News pre 1 satjoš 28 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Četvoro kandidata koji su ranije podneli ostavke, odlučili da uđu u članstvo Saveta REM-a
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Snažno nevreme praćeno obilnim pljuskovima već pogodilo delove Beograda
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
"Hiljadu raketa je već upereno, a tek će ih biti!" Tramp zapretio Iranu razornim udarom: Potpuno ćemo vas uništiti!
Kurir pre 7 minutajoš 26 povezanih