Povezane vesti
Vinisijus se oseća bolje nego ikada, neka se spremi Siti
Sportske.net pre 30 dana
Zvezda Real Madrida Vinisijus Žunior kaže da je u najboljoj formi u svom životu. Usled povreda Kilijana Embapea i Džuda Belingema, Vinisijus je preuzeo ulogu lidera u napadu i ističe da se oseća odlično. "Osećam da sam u najboljoj formi u dosadašnjoj… »
Vinisijus Žunior poslao brutalnu poruku pred okršaj reala i sitija: "u životnoj sam formi! Nadamo se još jednoj magičnoj noći!"…
Kurir pre 30 dana
Zvezda Real Madrida Vinisijus Žunior kaže da je u najboljoj formi u svom životu. Usled povreda Kilijana Embapea i Džuda Belingema, Vinisijus je preuzeo ulogu lidera u napadu i ističe da se oseća odlično. "Osećam da sam u najboljoj formi u dosadašnjoj… »
Vesti dana »
"Izraelci se povlače, priznaju poraz" Komandant iranske garde likuje posle ogromnog napada na Haifu - sve smo gađali, a nema vesti o presretanjima
Kurir pre 58 minutajoš 26 povezanih
Cene nafte nastavljaju da rastu! Snabdevanje ugroženo: Investitori u neizvesnosti
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
VIDEO Jokić ostavio Amerikance u šoku: "Igra je tako spora, ne shvatam zašto su pravila drugačija"
Nova pre 12 minutajoš 56 povezanih
Predsednik Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, obraćanje medijima u 13 časova
RTS pre 18 minutajoš 18 povezanih
Za Vaskrs promenljivo i hladnije vreme, mogući kiša, susnežica i sneg u višim predelima
Pravo u centar pre 32 minutajoš 22 povezane