Povezane vesti
"Teško je kad oblačiš Balensijagu ispred ćevabdžinice": Barbara Bobak šokirala izjavom, pa zagrmela zbog ovog muškarca
Mondo pre 8 sati
Pevačica Barbara Bobak sinoć je nastupila pred punim klubom u Beogradu, gde je raspalila atmosferu energijom i hitovima. Ipak, pred sam početak nastupa Barbara nije mogla da sakrije da joj je dan bio težak, a potom je otkrila i razlog zbog kojeg je imala… »
"Skreće se fokus sa ljudi koji su zahvaćeni ratom" Barbara Bobak oštro kritikovala kolege koji su neplanirano duže ostali na…
Kurir pre 8 sati
Pevačica Barbara Bobak sinoć je nastupila pred punim klubom u Beogradu, gde je raspalila atmosferu energijom i hitovima. Ipak, pred sam početak nastupa Barbara nije mogla da sakrije da joj je dan bio težak, a potom je otkrila i razlog zbog kojeg je imala… »
"Skreće se fokus sa ljudi koji su zahvaćeni ratom", Barbara oštro o onima koji su "zarobljeni" na Maldivima
Telegraf pre 9 sati
Mlada muzička zvezda Barbara Bobak nastupila je sinoć pred punim klubom u Beogradu, gde je "zapalila" atmosferu dobrom energijom i svojim hitovima. Ipak, pred sam početak Barbara nije mogla da sakrije da joj je dan bio grozan, a onda otkrila i zbog čega… »
Vesti dana »
"Prvi put posle hiljadu godina! Rekli su hvala!": Tramp naredio veliki napad na Iran - ili predaja ili propast!
Pravda pre 1 satjoš 42 povezane
Novi poraz Srbije! Švedska ponovo bolja od naših rukometašica u borbi za EP!
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Rusija potvrdila da nije neutralna u ratu Irana i SAD: "Na strani smo Teherana"! Tramp se sastao sa porodicama poginulih vojnika (video, foto)
Kurir pre 2 minutajoš 101 povezana
Orban: Ne isključujemo mogućnost prekida isporuke struje Ukrajini
Insajder pre 2 satajoš 41 povezana