Povezane vesti

Vučić: Prihvatićemo predlog Đilasove stranke za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Vučić: Prihvatićemo predlog Đilasove stranke za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Nova pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti predlog opozicije za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj. "Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo da uredimo, doradimo… »
Vučić: Prihvatićemo predlog Đilasove stranke, malo ćemo ga doraditi i opismeniti

Vučić: Prihvatićemo predlog Đilasove stranke, malo ćemo ga doraditi i opismeniti

N1 Info pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će prihvatiti predlog opozicione Stranke slobode i pravde za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj. "Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo… »
Vučić: „Prihvatićemo predlog Đilasove stranke za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj“

Vučić: „Prihvatićemo predlog Đilasove stranke za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj“

Serbian News Media pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti predlog opozicije za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj. „Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo da uredimo, doradimo… »
Vučić: Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Vučić: Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Insajder pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti predlog opozicije za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj. "Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo da uredimo, doradimo… »
Vučić: Prihvatićemo predlog za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Beta pre 2 dana
Vlast će prihvati predlog SSP za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Vlast će prihvati predlog SSP za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj

Danas pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će prihvatiti predlog opozicije za usvajanje Zakona roditelj-negovatelj. „Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo da uredimo, doradimo… »

Nedeljnik pre 2 dana
Za pronatalitetnu politiku oko 230 miliona evra: Biće donet i zakon roditelj-negovatelj

Za pronatalitetnu politiku oko 230 miliona evra: Biće donet i zakon roditelj-negovatelj

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će za pronatalitetnu politiku u narednom periodu biti izdvojeno oko 230 miliona evra. Vučić je, na predstavljanju nacionalne strategije "Srbija 2030", rekao da se ta sredstva odnose i na podršku… »

Radio sto plus pre 2 dana
“Prihvatamo ideju nekih opozicionih stranaka, mislim da je to čak Đilasova stranka predložila. Malo ćemo da uredimo, doradimo, opismenimo, promenimo nešto, ali suštinski ćemo da prihvatimo ideju, iako je za nas ona izuzetno teška, jer će biti predmet… »
Srbija izdvaja oko 100.000 dinara za roditelje negovatelje: Ovo su svi detalji

Srbija izdvaja oko 100.000 dinara za roditelje negovatelje: Ovo su svi detalji

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz Palate Srbija kako bi predstavio plan "Srbija 2030-2035", koji, kako je navedeno, podrazumeva ne samo izgradnju infrastrukturnih objekata, već i očuvanje mira. Vučić se osvrnuo i na Zakon o roditelju… »

Vesti dana »