Povezane vesti

Ministarstvo prosvete uvodi đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet

Ministarstvo prosvete uvodi đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet

Moj Novi Sad pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". – Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet

N1 Info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: „Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet“

Ministarstvo prosvete: „Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet“

Serbian News Media pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom „Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. „Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Novo đačko takmičenje - iz predmeta Digitalni svet

Ministarstvo prosvete: Novo đačko takmičenje - iz predmeta Digitalni svet

Radio 021 pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet. Takmičenje su nazvali "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se novo školsko takmičenje

Ministarstvo prosvete: Uvodi se novo školsko takmičenje

NIN pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet

Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet

Morava info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom “Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. Kako je istaknuto, uvođenjem… »
Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet

Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet

Morava info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom “Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. Kako je istaknuto, uvođenjem… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet

Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet

Insajder pre 2 dana

Danas pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom „Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. „Ove školske godine prvi put u znanju… »
Takmičenje iz digitalne pismenosti 25. marta za učenike 4. razreda osnovnih škola

Takmičenje iz digitalne pismenosti 25. marta za učenike 4. razreda osnovnih škola

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete ove godine po prvi put organizuje takmičenje "Digitalni svet u mojim rukama - velika digitalna avantura" za učenike četvrtog razreda osnovnih škola iz predmeta Digitalni svet, sa ciljem podsticanja razvoja digitalnih… »

Vesti dana »