Povezane vesti
Ministarstvo prosvete uvodi đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet
Moj Novi Sad pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". – Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet
N1 Info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: „Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet“
Serbian News Media pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom „Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. „Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Novo đačko takmičenje - iz predmeta Digitalni svet
Radio 021 pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet. Takmičenje su nazvali "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se novo školsko takmičenje
NIN pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom "Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura". "Ove školske godine prvi put u znanju… »
Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet
Morava info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom “Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. Kako je istaknuto, uvođenjem… »
Ministarstvo prosvete: Od ove školske godine prvi put đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet
Morava info pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom “Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. Kako je istaknuto, uvođenjem… »
Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmata Digitalni svet
Insajder pre 2 dana
Ministarstvo prosvete: Uvodi se đačko takmičenje iz predmeta Digitalni svet
Danas pre 2 dana
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da je prvi put u Kalendar takmičenja i smotri učenika uvrstilo takmičenje iz predmeta Digitalni svet, pod nazivom „Digitalni svet u mojim rukama – velika digitalna avantura“. „Ove školske godine prvi put u znanju… »
Takmičenje iz digitalne pismenosti 25. marta za učenike 4. razreda osnovnih škola
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministarstvo prosvete ove godine po prvi put organizuje takmičenje "Digitalni svet u mojim rukama - velika digitalna avantura" za učenike četvrtog razreda osnovnih škola iz predmeta Digitalni svet, sa ciljem podsticanja razvoja digitalnih… »
Vesti dana »
Nelegalnom prodajom kozmetike oštetila budžet za skoro 15,5 miliona dinara
Serbian News Media pre 59 minutajoš 30 povezanih
Trampov plan za Pojas Gaze za sada zaustavljen zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 3 minutajoš 119 povezanih
Radmilo Marković: Kada bude dolazilo do promene vlasti, tek ćemo da vidimo na šta je sve spremna
N1 Info pre 3 satajoš 25 povezanih
Srbi stigli bezbedno kući: Sleteo avion iz Dubaija u Beograd sa 266 putnika
Mondo pre 23 minutajoš 52 povezane