Povezane vesti

Nada Topčagić se pohvalila novom nekretninom, pa udarila na učesnike Elite: "Znam dosta njihovih tajni"

Nada Topčagić se pohvalila novom nekretninom, pa udarila na učesnike Elite: "Znam dosta njihovih tajni"

Mondo pre 2 dana
Pevačice Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana, nedavno su se pojavile zajedno na jednom gradskom događaju. U veoma opuštenoj atmosferi, dugogodišnje prijateljice i koleginice pretresle su brojne teme iz privatnog i javnog života, a prokomentarile… »
(Video) "znam dosta tajni učesnika elite": Nada Topčagić osula paljbu, pohvalila se da je kupila kuću: "i moje mačke kriju…

(Video) "znam dosta tajni učesnika elite": Nada Topčagić osula paljbu, pohvalila se da je kupila kuću: "i moje mačke kriju…

Blic pre 2 dana
Nada je pričala o svojoj povezanosti sa suprugom Zlatkom i porodicom, ističući traumu zbog povrede sina Mikice. Nada je otkrila da provodi mnogo vremena u svojoj kući u Banovcima i ponosna je na svoj mir i prostor. Pevačice Nada Topčagić i Dragica… »
"Znam dosta tajni učesnika Elite" Veliko priznanje Nade Topčagić, pohvalila se da je kupila kuću, pa udarila na starlete: Evo…

"Znam dosta tajni učesnika Elite" Veliko priznanje Nade Topčagić, pohvalila se da je kupila kuću, pa udarila na starlete: Evo…

Kurir pre 2 dana
Pevačice Nada Topčagić i Dragica Radosavljević Cakana nedavno su se pojavile zajedno na jednom gradskom događaju. U veoma opuštenoj atmosferi, dugogodišnje prijateljice i koleginice pretresle su brojne teme iz privatnog i javnog života, a prokomentarile… »

Vesti dana »