Povezane vesti
Roditelji: „Gimnazijalci iz Jovine gimnazije krivicom direktora polažu maturu u Mašinskoj školi“
Serbian News Media pre 2 dana
Roditelji učenika Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Novog Sada optužili su danas direktora Radivoja P. Stojkovića da je bez ikakvog razloga odredio da učenici završnog razreda te škole maturu treba da polažu u Mašinskoj a ne u svojoj školi. „Radivoje… »
Roditelji: Jovini gimnazijalci ne vraćaju se u svoju školu, polažu maturu u Mašinskoj školi
Moj Novi Sad pre 2 dana
Roditelji đaka Jovine gimnazije saopštili su da je direktor ove ustanove najavio je da će maturanti ove škole svoje maturske ispite polagati u Mašinskoj školi i da će ih završiti do sredine juna. Kako su istakli u saopštenju, Radivoje P. Stojković je ovo… »
Vesti dana »
„Da li me zavitlavate?”: Sramna izjava komentatora na očigledan faul nad Jokićem!
Hot sport pre 13 minutajoš 47 povezanih
Beograd: Sinoć sletela dva aviona Er Srbije kojima je iz Rijada evakuisano 289 osoba
Beta pre 18 minutajoš 19 povezanih
Alkaraz izgubio set, pa dodao gas! Španac posle preokreta u osmini finala Indijan Velsa!
Kurir pre 23 minutajoš 23 povezane
BLOG UŽIVO Rat ulazi u 11. dan – Tramp tvrdi da je kraj blizu, Iran poručuje: Mi odlučujemo
Nova pre 28 minutajoš 16 povezanih
IRCG: Slobodan prolaz kroz Ormuz za države koje proteraju ambasadore Izraela i SAD
RTV pre 53 minutajoš 16 povezanih