Повезане вести
Георгиев открио истину о њему и Наташи Беквалац, сви су причали да су били у вези: "Изненадила се кад је..."
Телеграф 07.03.2026
Певач Владо Георгиев проговорио је у " 5 Цасту" о свом односу са колегиницом Наташом Беквалац. Својевремено се шушкало да су били у вези, а Владо сад истиче да му је драго што му је била гост на недавном концерту. - Па, мислим да… »
Георгиев открио истину о односу са Наташом Беквалац! Шушкало се да су били заједно, а Владо признао: Изненадила се кад сам је…
Курир 07.03.2026
Певач Владо Георгиев проговорио је о свом односу са колегиницом Наташом Беквалац. Својевремено се шушкало да су били у вези, а Владо сад истиче да му је драго што му је била гост на недавном концерту. - Па, мислим да је баш било… »
Георгиев открио да ли је истина да годинама није причао са Наташом Шушкало се да су били заједно, а Владо поручује…
Блиц 07.03.2026
Нагласио је да се Наташа и он често срећу. Говорио је и о свом пријатељству са покојним Оливером Драгојевићем, ког сматра јединственим интерпретатором и великим именом домаће сцене. Певач Владо Георгиев проговорио је о свом… »
Вести дана »
Зеленски: Не препоручује се одлазак делегација блиских Русији у Москву око 9. маја
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних
Почео развој вакцине за хантавирус, али постоји један велики проблем! Огласила се професорка из тима који води истраживање: "Исцрпљујућа болест" (фото)
Блиц пре 1 сатјош 54 повезане
Пезешкијан тврди да је разговарао са Моџтабом Хамнеијем; ИДФ: Убијен командант Хезболаха
РТС пре 1 сатјош 28 повезаних