Povezane vesti

Ovako su se prepucavali Ognjen i Andreana Čekić: Pričala da je Zemlja ravna ploča, gostovanje zapalilo Srbiju (video)

Ovako su se prepucavali Ognjen i Andreana Čekić: Pričala da je Zemlja ravna ploča, gostovanje zapalilo Srbiju (video)

Mondo pre 1 dan
Voditelj Ognjen Amidžić je, govoreći o gostima u AmiG šou, u jednom intervjuu otkrio da ga je pevačica Andreana Čekić razočarala, kao i da " za nju više nema mesta u emisiji". Andreana je često bila gost u Ognjenovoj emisiji, a pre četiri godine je… »
"Za Andreanu Čekić više nema mesta u mojoj emisiji": Šok-priznanje Ognjena Amidžića, otkrio šta se desilo pred snimanje

"Za Andreanu Čekić više nema mesta u mojoj emisiji": Šok-priznanje Ognjena Amidžića, otkrio šta se desilo pred snimanje

Mondo pre 1 dan
Ognjen Amidžić je otkrio da ga je nedavno u poslovnom smislu najviše razočarala Andreana Čekić i da za nju trenutno nema mesta kod njega u emisiji "Ami Dži šou". Voditelj je otkrio da ga je Andreana nekoliko sati pred snimanje emisije ostavila na cedilu… »
"Za Andreanu Čekić nema mesta kod mene u emisiji" Ognjen Amidžić ogorčen na pevačicu: Novi haos na estradi - Neprofesionalna…

"Za Andreanu Čekić nema mesta kod mene u emisiji" Ognjen Amidžić ogorčen na pevačicu: Novi haos na estradi - Neprofesionalna…

Kurir pre 1 dan
Ognjen Amidžić je otkrio da ga je nedavno u poslovnom smislu najviše razočarala Andreana Čekić i da za nju trenutno nema mesta kod njega u emisiji "Ami Dži šou". Kako je istakao, Andreana ga je nekoliko sati pred snimanje emisije ostavila na cedilu ni… »

Vesti dana »