Povezane vesti

Umesto u Srbiji Luna Đogani završila na 94. spratu u Kini! Odmah objavila fotografije: Ovo je drugi univerzum

Umesto u Srbiji Luna Đogani završila na 94. spratu u Kini! Odmah objavila fotografije: Ovo je drugi univerzum

Kurir pre 1 dan
Luna Đogani i Marko Miljković našli su način da se vrate sa Maldiva u Srbiju, a da ne lete preko Dubaija zbog nemira na Bliskom Istoku. Njih dvoje su kupili karte, ali sa presedanjem, pa su tako sa egzotične destinacije poleteli za Kinu. Iako je bio plan… »
Luna Đogani sa Maldiva pravo u Kinu: Rođendan slavi u luksuznom hotelu: "Završila sam na 94. spratu, ovo je drugi univerzum"

Luna Đogani sa Maldiva pravo u Kinu: Rođendan slavi u luksuznom hotelu: "Završila sam na 94. spratu, ovo je drugi univerzum"

Blic pre 1 dan
Luna Đogani i Marko Miljković morali su da promene plan putovanja iz Maldiva za Srbiju zbog nemira na Bliskom Istoku. Umesto preko Dubaija, odlučili su da putuju preko Kine i trenutno su u Guangdžouu, gde su uzeli hotelski smeštaj. Luna Đogani i Marko… »
Luna Đogani slavi 30. rođendan! Čestitke pljušte na sve strane, a Anabela emotivnom objavom dirnula i najtvrđa srca: Srećno ti…

Luna Đogani slavi 30. rođendan! Čestitke pljušte na sve strane, a Anabela emotivnom objavom dirnula i najtvrđa srca: Srećno ti…

Kurir pre 1 dan
Luna Đogani danas slavi svoj 30. rođendan. Luna i Marko bili su duže na Maldivima od planiranog, jer im je otkazan let zbog rata na Bliskom istoku, a par je ipak sada uspeo da nađe kartu i uputi se kući. Naime, Luna 30. rođendan slavi u putu, međutim… »
"Otkud meni dete od 30 godina" Luna Đogani slavi jubilej na putu za Srbiju nakon agonije na Maldivima, Anabela se odmah…

"Otkud meni dete od 30 godina" Luna Đogani slavi jubilej na putu za Srbiju nakon agonije na Maldivima, Anabela se odmah…

Blic pre 1 dan
Luna je rođendan obeležila fotografisanjem na egzotičnoj plaži sa balonima u obliku broja 30. Čestitke za jubilej pristižu sa svih strana, a najemotivnije su bile od porodice. Luna Đogani danas slavi svoj 30. rođendan. Luna i Marko bili su zarobljeni na… »
Najzgodnija baka u Srbiji proslavila 47. rođendan: Pre žurke završila na infuziji, ćerka sa kojom nije pričala došla u restoran…

Najzgodnija baka u Srbiji proslavila 47. rođendan: Pre žurke završila na infuziji, ćerka sa kojom nije pričala došla u restoran…

Blic pre 1 dan
Majka i ćerka su godinama imale loše odnose, što su javno iznosile tokom učešća u rijalitiju 'Zadruga' Ljuba je podelila priču da je greškom bila vođena kao muško zbog pogrešnog JMBG broja Bivša rijaliti učesnica i fitnes instruktorka, Ljuba Pantović… »

Vesti dana »