Povezane vesti
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
BBC News 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka… »
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Južne vesti 08.03.2026
Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
NIN 08.03.2026
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
Radio 021 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas… »
Vesti dana »
Rusija ponovo napala Kijev i okolni region, poginulo najmanje 12 ljudi
BBC News pre 56 minutajoš 31 povezana
Ruski teški transportni avion Il-76 četvrti put nakon 2007. godine ponovo gasi požare u Srbiji iz Batajnice i Niša
Tango Six pre 55 minutajoš 26 povezanih
Dan za premijeru Alberta Rijere na klupi Crvene zvezde: Crveno-beli biju bitku za Ligu Evrope
Euronews pre 50 minutajoš 29 povezanih
Pojačana kontrola autobusa širom Srbije: Policija proverava vozače, ispravnost vozila i obavezne odmore
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Novi toplotni talas stiže u Srbiju: temperature do 40 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 20 povezanih