Povezane vesti
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
BBC News 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka… »
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
NIN 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
Radio 021 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Južne vesti 08.03.2026
Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Vesti dana »
SSP traži ostavke od Dačića i Vasiljevića: Duboka kriminalizacija bezbednosnog aparata države!
Pravda pre 17 minutajoš 41 povezana
Cene goriva u Srbiji ostaju nepromenjene do 22. maja, uredba o cenama produžena do avgusta
Naslovi.ai pre 3 satajoš 29 povezanih
Boban Rajić Novostima i Politici dodao i NIN - šta još ima u vlasništvu
N1 Info pre 37 minutajoš 23 povezane
Kina i SAD se složile oko ključne stvari: Tramp se pohvalio trgovinskim sporazumom, pa spomenuo Ormuz
Mondo pre 1 satjoš 76 povezanih