Povezane vesti
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
BBC News 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka… »
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Južne vesti 08.03.2026
Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji
Danas 08.03.2026
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
NIN 08.03.2026
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji
Radio 021 08.03.2026
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas… »
Vesti dana »
Američka delegacija stiže u Pakistan na pregovore, Iran tvrdi da nisu planirani razgovori sa SAD
RTS pre 20 minutajoš 34 povezane
Lebron u petoj deceniji života - 45 minuta, 29 poena i 13 skokova! Neuništvi "Kralj" oduševio planetu: Ukradena lopta, pa trojka za produžetak (video)
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih
SSP: Ministarka Đurđević Stamenkovski pretnjama prikuplja kapilarne glasove
Pravo u centar pre 10 minutajoš 6 povezanih