Povezane vesti

Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji

Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji

BBC News pre 1 dan
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka… »
Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji

Osmi mart: Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji

Danas pre 1 dan
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje ‘siromašniji’ pol u Srbiji

Južne vesti pre 1 dan
Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu… »

Danas pre 1 dan
Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas razmišljam. Novinarka Tamara Skrozza pisala je o povratku na posao posle porodiljskog odsustva. Iako je već bila nagrađivana i cenjena, njoj tih godinu dana nije bilo… »
Zašto su žene, iako obrazovanije, i dalje 'siromašniji' pol u Srbiji

NIN pre 1 dan

Radio 021 pre 1 dan
Mlade žene na tržištu rada u Srbiji se i dalje posmatraju pre svega kroz prizmu budućeg materinstva, što poslodavci često doživljavaju kao „rizik“. Jakov Ponjavić/BBC Pred kraj fakulteta, već zbunjena šta ću dalje, pročitala sam tekst o kome i danas… »

Vesti dana »