Povezane vesti
"Da komad odeće prestane da bude merilo za moral" Tea Tairović poslala snažnu poruku za Dan žena: "Želim da naša tela budu…
Blic pre 1 dan
Tea se zalaže za slobodu izbora i ravnopravnost Govoreći o braku s Ivanom, otkrila je da se zaljubila brzo i da njihov brak uspešno funkcioniše Pevačica Tea Tairović stekla je veliki uspeh u muzičkoj karijeri, a sada se povodom Dana žena obratila… »
"Bacio si mi srce među vukove..." Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: Moji porazi su…
Kurir pre 24 sata
Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila oženjenom muškarcu. Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a sada se oglasila na Instagramu i izazvala mnoštvo reakcija. Milica je danas objavila pesmu… »
"Moji porazi su skupi" Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: "Bacio si mi srce među…
Blic pre 1 dan
Milica je o skandalu govorila samo jednom, dok je bila u porodilištu Žena muškarca sa kojim je Milica dobila dete, iznela je svoju stranu priče Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila… »
"Bacio si mi veo ti u pepeo": Milica Todrović posle skandala na Dan žena uputila brutalne reči muškarcu
Telegraf pre 24 sata
Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila oženjenom muškarcu. Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a sada se oglasila na Instagramu i izazvala mnoštvo reakcija. Milica je danas objavila pesmu… »
Ko me je terao da te zavolim: Milica Todorović na Dan žena zapevala snažne stihove (foto)
Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA zvezda Milica Todorović na Dan žena objavila je novu pesmu, baladu "Dupla bruka". Foto: Dušan Petrović Iako se nije oglašavala više od mesec dana nakon porođaja i rođenja sina Bogdana, pevačica je na današnji dan svoju publiku obradovala novom… »
"Želim nam da..." Tea Tairović čestitala damama Dan žena snažnom porukom, objava preplavila mreže (foto)
Kurir pre 1 dan
Mlada muzička zvezda Tea Tairović još jednom je pokazala koliko je bliska svojoj publici, ali i koliko vodi računa o važnim datumima. Povodom Dana žena mlada muzička zvezda je na svom Instagram profilu uputila emotivnu čestitku svim damama, poslavši… »
Želim nam da... Tea Tairović čestitala Dan žena snažnom porukom (foto)
Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA zvezda Tea Tairović još jednom je pokazala koliko je bliska svojoj publici, ali i koliko vodi računa o važnim datumima. Foto: Privatna arhiva Povodom Dana žena Tea je uputila emotivnu čestitku svim damama, poslavši snažnu poruku podrške i… »
Milica Todorović brutalno iskrena! Nakon skandala i afere sa oženjim pevačica je morala da se javno obrati: Neka vaša snaga…
Kurir pre 1 dan
Milica Todorović iskoristila je Dan žena da se javno obrati nakon i pošalje snažnu poruku svim pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola. Na svom Instagram profilu, Milica je podelila emotivne reči podrške koje u svetlu njene trenutne životne situacije imaju… »
"Neka vaša snaga bude prepoznata" Milica Todorović nakon skandala sa oženjenim se obratila svim ženama, poslala jaku poruku
Blic pre 1 dan
Milica Todorović je povodom Dana žena objavila emotivnu poruku podrške svim ženama. Njene reči imaju dodatnu težinu zbog njene trenutne životne situacije i ličnih izazova. Milica Todorović iskoristila je Dan žena da se javno obrati nakon i pošalje snažnu… »
"Neka snaga bude prepoznata", Milica Todorović nakon skandala poslala važnu poruku na Dan žena
Telegraf pre 1 dan
Pevačica i pobednica "Zvezda Granda", Milica Todorović, obratila se na Dan žena svim pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola. Na društvenoj mreži Instagram podelila je poruku: "Neka vaša snaga bude prepoznata, vaš glas uvek saslušan, a vaši snovi poštovani… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja da su lažne još četiri
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 26 povezanih
Ustavni sud poništio ukaz predsednice Osmani o raspuštanju Skupštine Kosova
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
U Lučanima posle prigovora ponovo proglašena izborna lista “Zvuk pravde – Zajedno za studente“
Morava info pre 4 satijoš 26 povezanih