Povezane vesti

"Da komad odeće prestane da bude merilo za moral" Tea Tairović poslala snažnu poruku za Dan žena: "Želim da naša tela budu…

"Da komad odeće prestane da bude merilo za moral" Tea Tairović poslala snažnu poruku za Dan žena: "Želim da naša tela budu…

Blic pre 1 dan
Tea se zalaže za slobodu izbora i ravnopravnost Govoreći o braku s Ivanom, otkrila je da se zaljubila brzo i da njihov brak uspešno funkcioniše Pevačica Tea Tairović stekla je veliki uspeh u muzičkoj karijeri, a sada se povodom Dana žena obratila… »
"Bacio si mi srce među vukove..." Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: Moji porazi su…

"Bacio si mi srce među vukove..." Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: Moji porazi su…

Kurir pre 24 sata
Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila oženjenom muškarcu. Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a sada se oglasila na Instagramu i izazvala mnoštvo reakcija. Milica je danas objavila pesmu… »
"Moji porazi su skupi" Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: "Bacio si mi srce među…

"Moji porazi su skupi" Milica Todorović rodila dete oženjenom, a sada se oglasila emotivnim rečima: "Bacio si mi srce među…

Blic pre 1 dan
Milica je o skandalu govorila samo jednom, dok je bila u porodilištu Žena muškarca sa kojim je Milica dobila dete, iznela je svoju stranu priče Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila… »
"Bacio si mi veo ti u pepeo": Milica Todrović posle skandala na Dan žena uputila brutalne reči muškarcu

"Bacio si mi veo ti u pepeo": Milica Todrović posle skandala na Dan žena uputila brutalne reči muškarcu

Telegraf pre 24 sata
Pevačica Milica Todorović našla se u centru skandala nakon porođaja, kada se saznalo da je dete rodila oženjenom muškarcu. Ona se nakon toga povukla iz javnosti, a sada se oglasila na Instagramu i izazvala mnoštvo reakcija. Milica je danas objavila pesmu… »
Ko me je terao da te zavolim: Milica Todorović na Dan žena zapevala snažne stihove (foto)

Ko me je terao da te zavolim: Milica Todorović na Dan žena zapevala snažne stihove (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA zvezda Milica Todorović na Dan žena objavila je novu pesmu, baladu "Dupla bruka". Foto: Dušan Petrović Iako se nije oglašavala više od mesec dana nakon porođaja i rođenja sina Bogdana, pevačica je na današnji dan svoju publiku obradovala novom… »
"Želim nam da..." Tea Tairović čestitala damama Dan žena snažnom porukom, objava preplavila mreže (foto)

"Želim nam da..." Tea Tairović čestitala damama Dan žena snažnom porukom, objava preplavila mreže (foto)

Kurir pre 1 dan
Mlada muzička zvezda Tea Tairović još jednom je pokazala koliko je bliska svojoj publici, ali i koliko vodi računa o važnim datumima. Povodom Dana žena mlada muzička zvezda je na svom Instagram profilu uputila emotivnu čestitku svim damama, poslavši… »
Želim nam da... Tea Tairović čestitala Dan žena snažnom porukom (foto)

Želim nam da... Tea Tairović čestitala Dan žena snažnom porukom (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
MUZIČKA zvezda Tea Tairović još jednom je pokazala koliko je bliska svojoj publici, ali i koliko vodi računa o važnim datumima. Foto: Privatna arhiva Povodom Dana žena Tea je uputila emotivnu čestitku svim damama, poslavši snažnu poruku podrške i… »
Milica Todorović brutalno iskrena! Nakon skandala i afere sa oženjim pevačica je morala da se javno obrati: Neka vaša snaga…

Milica Todorović brutalno iskrena! Nakon skandala i afere sa oženjim pevačica je morala da se javno obrati: Neka vaša snaga…

Kurir pre 1 dan
Milica Todorović iskoristila je Dan žena da se javno obrati nakon i pošalje snažnu poruku svim pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola. Na svom Instagram profilu, Milica je podelila emotivne reči podrške koje u svetlu njene trenutne životne situacije imaju… »
"Neka vaša snaga bude prepoznata" Milica Todorović nakon skandala sa oženjenim se obratila svim ženama, poslala jaku poruku

"Neka vaša snaga bude prepoznata" Milica Todorović nakon skandala sa oženjenim se obratila svim ženama, poslala jaku poruku

Blic pre 1 dan
Milica Todorović je povodom Dana žena objavila emotivnu poruku podrške svim ženama. Njene reči imaju dodatnu težinu zbog njene trenutne životne situacije i ličnih izazova. Milica Todorović iskoristila je Dan žena da se javno obrati nakon i pošalje snažnu… »
"Neka snaga bude prepoznata", Milica Todorović nakon skandala poslala važnu poruku na Dan žena

"Neka snaga bude prepoznata", Milica Todorović nakon skandala poslala važnu poruku na Dan žena

Telegraf pre 1 dan
Pevačica i pobednica "Zvezda Granda", Milica Todorović, obratila se na Dan žena svim pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola. Na društvenoj mreži Instagram podelila je poruku: "Neka vaša snaga bude prepoznata, vaš glas uvek saslušan, a vaši snovi poštovani… »

Vesti dana »