Povezane vesti
Ostoja Mijailović priznao: "Džabari Parker je potpuno pogrešan potez naše struke"
Telegraf pre 2 dana
Džabari Parker pokazao se verovatno i kao najveći promašaj u istoriji Partizana, a Ostoja Mijailović je to njegovim rečima i potvrdio. Američki košarkaš papreno plaćen nije pokazao apsolunto ništa u periodu koji je proveo u Partizanu. Mijailović je u… »
"Moj predlog stručnom štabu biće da ga dovedemo sledeće sezone" Ostoja Mijailović raspalio maštu Grobarima: "Pet puta sam…
Kurir pre 2 dana
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je opširan intervju za Meridian sport gde se dotakao brojnih zanimljivih tema. Jedna od njih bio je i Žofri Lovernj, odnosno njegov potencijalni povratak u Partizan. - Pet puta sam potencirao tu priču, ali… »
Ostoja: "Ife nam je ove sezone uzeo pola miliona evra neto, a evo koliko nas sad košta i Parker"
B92 pre 2 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o finansijskim potezima kluba i odlukama koje su pratile promene u igračkom kadru tokom sezone. Kako je istakao, situacija u klupskoj kasi često oscilira, a pojedini transferi i raskidi ugovora imali su… »
Ostoja otkrio koliko je Parkerovog ugovora preuzeo Huventud
Sport klub pre 2 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže da se u budućnosti više neće potpisivati ugovori po kojima bilo koji igrač zarađuje više od milion i po evra. Izuzetak, naveo je u intervjuu za Meridian Sport, bio bi „jedan domaći igrač“, pretpostavlja se da… »
Ostoja Mijailović otvorio dušu kao nikada do sada! Otkrio sve detalje oko Džabarija Parkera: Evo koga je okrivio za totalni…
Kurir pre 2 dana
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je opširan intervju za Meridian sport gde se dotakao brojnih zanimljivih tema. Jedna od njih bio je i Džabari Parker, kog i sam Mijailović smatra ozbiljnim promašajem i greškom. - Kad je trener Penjaroja… »
Bivša struka žestoko promašila sa Parkerom, da li je Bogdan Bogdanović taj izuzetak?! Ostoja Mijailović otkrio da samo jedno…
Hot sport pre 2 dana
Deluje da je reč o Bogdanu Bogdanoviću, koji bi enormno unapredio Partizan i digao ga na viši nivo! Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović, govorio je za Meridian sport o finansijskoj situaciji u klubu, skupim promašajima i budućoj strategiji… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Srbija želi da bude deo nuklearne renesanse
Nova ekonomija pre 2 satajoš 46 povezanih
Može li rat na Bliskom istoku ubrzo da se okonča? Ciljevi SAD i Izraela značajno suprotstavljeni
Euronews pre 21 minutajoš 87 povezanih
Požar u bolnici u Čačku: Evakuisane bebe sa odeljenja neonatologije, vatra buknula iz bojlera
Euronews pre 2 satajoš 26 povezanih
Uživo - Irance danas čeka pakao! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, britanski ratni razarač isplovio ka Kipru
Mondo pre 36 minutajoš 55 povezanih