Povezane vesti

Ostoja Mijailović priznao: "Džabari Parker je potpuno pogrešan potez naše struke"

Ostoja Mijailović priznao: "Džabari Parker je potpuno pogrešan potez naše struke"

Telegraf pre 2 dana
Džabari Parker pokazao se verovatno i kao najveći promašaj u istoriji Partizana, a Ostoja Mijailović je to njegovim rečima i potvrdio. Američki košarkaš papreno plaćen nije pokazao apsolunto ništa u periodu koji je proveo u Partizanu. Mijailović je u… »
"Moj predlog stručnom štabu biće da ga dovedemo sledeće sezone" Ostoja Mijailović raspalio maštu Grobarima: "Pet puta sam…

"Moj predlog stručnom štabu biće da ga dovedemo sledeće sezone" Ostoja Mijailović raspalio maštu Grobarima: "Pet puta sam…

Kurir pre 2 dana
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je opširan intervju za Meridian sport gde se dotakao brojnih zanimljivih tema. Jedna od njih bio je i Žofri Lovernj, odnosno njegov potencijalni povratak u Partizan. - Pet puta sam potencirao tu priču, ali… »
Ostoja: "Ife nam je ove sezone uzeo pola miliona evra neto, a evo koliko nas sad košta i Parker"

Ostoja: "Ife nam je ove sezone uzeo pola miliona evra neto, a evo koliko nas sad košta i Parker"

B92 pre 2 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović govorio je o finansijskim potezima kluba i odlukama koje su pratile promene u igračkom kadru tokom sezone. Kako je istakao, situacija u klupskoj kasi često oscilira, a pojedini transferi i raskidi ugovora imali su… »
Ostoja otkrio koliko je Parkerovog ugovora preuzeo Huventud

Ostoja otkrio koliko je Parkerovog ugovora preuzeo Huventud

Sport klub pre 2 dana
Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović kaže da se u budućnosti više neće potpisivati ugovori po kojima bilo koji igrač zarađuje više od milion i po evra. Izuzetak, naveo je u intervjuu za Meridian Sport, bio bi „jedan domaći igrač“, pretpostavlja se da… »
Ostoja Mijailović otvorio dušu kao nikada do sada! Otkrio sve detalje oko Džabarija Parkera: Evo koga je okrivio za totalni…

Ostoja Mijailović otvorio dušu kao nikada do sada! Otkrio sve detalje oko Džabarija Parkera: Evo koga je okrivio za totalni…

Kurir pre 2 dana
Prvi čovek KK Partizan, Ostoja Mijailović, dao je opširan intervju za Meridian sport gde se dotakao brojnih zanimljivih tema. Jedna od njih bio je i Džabari Parker, kog i sam Mijailović smatra ozbiljnim promašajem i greškom. - Kad je trener Penjaroja… »
Bivša struka žestoko promašila sa Parkerom, da li je Bogdan Bogdanović taj izuzetak?! Ostoja Mijailović otkrio da samo jedno…

Bivša struka žestoko promašila sa Parkerom, da li je Bogdan Bogdanović taj izuzetak?! Ostoja Mijailović otkrio da samo jedno…

Hot sport pre 2 dana
Deluje da je reč o Bogdanu Bogdanoviću, koji bi enormno unapredio Partizan i digao ga na viši nivo! Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović, govorio je za Meridian sport o finansijskoj situaciji u klubu, skupim promašajima i budućoj strategiji… »

Vesti dana »