Povezane vesti
"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa se borila za život, a za jednu stvar se zahvaljuje Bogu: "To je posledica bolnih…
Blic pre 1 dan
Pevačica smatra da se muzička industrija promenila i pita se kome novi umetnici danas pevaju. Na jednom koncertu prekinula je nastup kada je devojci iz publike pozlilo i pružila joj se pomoć. Poznata pevačica Šemsa Suljaković otvorila je dušu o teškim… »
"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa Suljaković se borila za život: To je posledica bolnih trenutaka
Kurir pre 1 dan
Pevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisetila tih detalja. "To je posledica bolnih i neželjenih trenutaka. Infarkt sam dobila u Australiji. Dalekoj, predalekoj od moje porodice. Bog… »
Doživela infarkt u Australiji, lekar snimao operaciju: Šemsa Suljaković otkrila šok detalj iz bolnice
Mondo pre 1 dan
Šemsa Suljaković se prisetila infarkta koji je doživela u Australiji, otkrivajući bolne trenutke i važnost brige za zdravlje Pevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisetila tih detalja… »
Vesti dana »
VIDEO Sramna reakcija komentatora Oklahome nakon što je Jokić dobio udarac u lice
Nova pre 1 satjoš 47 povezanih
Beograd: Sinoć sletela dva aviona Er Srbije kojima je iz Rijada evakuisano 289 osoba
Beta pre 18 minutajoš 19 povezanih
Đoković u osmini finala Indijan Velsa: "Bilo je teško i neizvesno do kraja"
NIN pre 18 minutajoš 23 povezane
Cene hrane u Srbiji prva briga zbog rata u Iranu, a najveća zebnja da nafte uopšte neće biti
N1 Info pre 23 minutajoš 16 povezanih