Povezane vesti

"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa se borila za život, a za jednu stvar se zahvaljuje Bogu: "To je posledica bolnih…

"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa se borila za život, a za jednu stvar se zahvaljuje Bogu: "To je posledica bolnih…

Blic pre 1 dan
Pevačica smatra da se muzička industrija promenila i pita se kome novi umetnici danas pevaju. Na jednom koncertu prekinula je nastup kada je devojci iz publike pozlilo i pružila joj se pomoć. Poznata pevačica Šemsa Suljaković otvorila je dušu o teškim… »
"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa Suljaković se borila za život: To je posledica bolnih trenutaka

"Infarkt sam dobila u Australiji" Šemsa Suljaković se borila za život: To je posledica bolnih trenutaka

Kurir pre 1 dan
Pevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisetila tih detalja. "To je posledica bolnih i neželjenih trenutaka. Infarkt sam dobila u Australiji. Dalekoj, predalekoj od moje porodice. Bog… »
Doživela infarkt u Australiji, lekar snimao operaciju: Šemsa Suljaković otkrila šok detalj iz bolnice

Doživela infarkt u Australiji, lekar snimao operaciju: Šemsa Suljaković otkrila šok detalj iz bolnice

Mondo pre 1 dan
Šemsa Suljaković se prisetila infarkta koji je doživela u Australiji, otkrivajući bolne trenutke i važnost brige za zdravlje Pevačica Šemsa Suljaković tokom 2008. godine doživela je infakrt dok je bila u Australiji, a ona se sada prisetila tih detalja… »

Vesti dana »