Povezane vesti
"Nisam se čuo sa Sašom Obradovićem": Kenan iskreno o odnosu sa trenerom i povratku u Zvezdu
Mondo pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan (34) je u poznim igračkim godinama doživeo vrlo tešku povredu. Okončao je sezonu, ali i pored pokidanih prednjih ukrštenih ligamenata, Amerikanac se nada povratku na terenu. U razgovoru za " Basketball Sphere" otkrio je… »
"Nisam razgovarao sa Obradovićem" Zvezdin Amerikanac otvorio dušu: Pričaću sa klubom! Nadam se da ću se vratiti - bar da budem…
Kurir pre 1 dan
Košarkaš Crvene zvezde Ajzea Kenan govorio je za "Basketball Sphere" o oporavku i povratku na teren posle operacije kolena, Zvezdinoj sezoni u Evroligi, treneru Saši Obradoviću i brojnim drugim temama. Podsetimo, Kenan je u VTB Superkupu, pred sam start… »
Kenan otkrio: "Nisam razgovarao sa Sašom Obradovićem"
B92 pre 1 dan
Košarkaš Zvezde Ajzea Kenan je u intervjuu za "Basketball Sphere" govorio o oporavku i utiscima o crveno-belima ove sezone. Prvotimac Crvene zvezde Ajzea Kenan, zbog teške povrede prednjih ukrštenih ligamenata nije bio na terenu od početka sezone. Ipak… »
Kenan još čeka na poziv Obradovića: "Nisam očekivao da će posegnuti da me kontaktira"
Sportske.net pre 1 dan
Iskusni prvotimac Crvene zvezde Ajzea Kenan, koji zbog teške povrede u pripremnom periodu nije bio na terenu od starta sezone, istakao je da proces oporavka nakon operacije prednjih ukrštenih ligamenata teče po planu, ali da će od "zelenog svetla"… »
Vesti dana »
Đurić: Evakuacija građana sa Bliskog istoka nastaviće se i narednih dana
Beta pre 33 minutajoš 27 povezanih
Cena nafte opala, Tramp preti Iranu: 'Čekaju vas vatra i oganj'
BBC News pre 28 minutajoš 26 povezanih
„Da li me zavitlavate“? Jokić „nokautiran“, a komentator je ismejavao odluku sudija (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 51 povezana