Povezane vesti
Vitkof: Tražio sam od Rusije da ne predaje Iranu obaveštajne podatke
Blic pre 1 dan
Serija dramatičnih događaja potresa region - od eksplozija u američkim ambasadama, preko stravičnih napada na Teheran, do masovnih napada iranskih dronova na Bliskom istoku Predsednik SAD Donald Tramp izjavljuje da nema dokaza o tome da li Rusija pomaže… »
NIN pre 1 dan
Specijalni američki izaslanik Stiv Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne američko-izraelske vojne operacije protiv Irana. "Jasno sam im to stavio do znanja", rekao je Stiv Vitkof odgovarajući… »
Amerika traži od Rusije da ne predaje Iranu obaveštajne podatke
Politika pre 1 dan
Izaslanik SAD se nada da Kremlj ne pomaže Teheranu. Specijalni američki izaslanik Stiven Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne američko-izraelske vojne operacije protiv Irana. "Jasno sam im to… »
Vašington traži od Moskve: Ne pomažite Iranu!
Pravda pre 1 dan
Juče su se pojavile informacije o navodnoj ruskoj obaveštajnoj pomoći Iranu, a danas to Vašington potvrđuje. Specijalni američki izaslanik Stiven Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne… »
Euronews pre 1 dan
Specijalni američki izaslanik Stiv Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne američko-izraelske vojne operacije protiv Irana. "Jasno sam im to stavio do znanja", rekao je Vitkof odgovarajući na… »
Vitkof "ribao" Moskvu zbog Irana? Jedno tražio od Rusije
Telegraf pre 1 dan
Specijalni američki izaslanik Stiven Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne američko-izraelske vojne operacije protiv Irana. "Jasno sam im to stavio do znanja", rekao je Vitkof odgovarajući na… »
"Jasno sam im to stavio do znanja": Vitkof tražio od Rusije da ne predaje Iranu obaveštajne podatke
Večernje novosti pre 1 dan
SPECIJALNI američki izaslanik Stiven Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu, tokom aktuelne američko-izraelske vojne operacije protiv Irana. Tanjug - Jasno sam im to stavio do znanja - rekao je Vitkof… »
Vitkof tražio od Rusije da ne predaje Iranu obaveštajne podatke
Sputnik pre 1 dan
Specijalni izaslanik američkog predsednika Stiven Vitkof izjavio je da je tražio od Rusije da ne predaje obaveštajne podatke Teheranu u svetlu aktuelne vojne operacije protiv Irana. On je dodao da se nada da se takva vrsta pomoći Iranu ne pruža… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Italiju Osetio se čak do Uroševca, svedočenja stižu sa celog Balkana: "Čudan pokret, kao da haluciniram"
Blic pre 1 satjoš 4 povezane
Proleće i olujna košava, evo dokle će da traje: Vremenska prognoza za utorak, 10. mart
Večernje novosti pre 2 satajoš 3 povezane
/video/ Zastrašujući udes u Novom Pazaru: Automobil udario u kamion u naselju Mur
Sandžak haber pre 3 satajoš 1 povezana