Povezane vesti

Dačić van životne opasnosti: Sa intenzivne nege prebačen na odeljenje pulmologije

Dačić van životne opasnosti: Sa intenzivne nege prebačen na odeljenje pulmologije

NIN pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić hospitalizovan je 25. februara zbog obostrane upale pluća i očekuje se da bi sutra mogao da bude otpušten iz bolnice. Kako prenosi Blic, Ivica Dačić je iste večeri nakon prijema bio intubiran i priključen na… »
"Ivica je završio u bolnici za moj rođendan" Bivša Dačićeva snajka o njegovom zdravstvenom stanju: "Ide na bolje, Luka je tada…

"Ivica je završio u bolnici za moj rođendan" Bivša Dačićeva snajka o njegovom zdravstvenom stanju: "Ide na bolje, Luka je tada…

Blic pre 2 dana
Milica Jokić je nakon povratka iz inostranstva govorila o hospitalizaciji Ivice Dačića. Istakla je da pruža stalnu podršku Luki i njegovoj porodici u teškim trenucima. Milica Jokić, pevačica i bivša devojka Luke Dačiće danas je sletela u Beograd nakon… »
Milica Jokić otkrila u kakvom je stanju Ivica Dačić: Stigla umorna sa nastupa pa progovorila o bivšem (video)

Milica Jokić otkrila u kakvom je stanju Ivica Dačić: Stigla umorna sa nastupa pa progovorila o bivšem (video)

Mondo pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sutra će izaći iz bolnice na kućno lečenje, a sada smo na aerodromu usnimili njegovu bivšu snaju Milici Jokić. Iako umorna posle nastupa, Milica je želela da ispoštuje okupljene novinare, te okrila da li se čula… »
Milica Jokić otkrila kakvo je trenutno stanje Ivice Dačića: Sve se deslo na moj rođendan! Progovorila o odnosu sa njegovim…

Milica Jokić otkrila kakvo je trenutno stanje Ivice Dačića: Sve se deslo na moj rođendan! Progovorila o odnosu sa njegovim…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić vratila se sa nastupa, a na aerodromu su je dočekale medijske ekipe. Iako umorna, Milica je želela da ispoštuje okupljene novinare, te okrila da li se čula sa bivšim dečkom Lukom Dačićem dok se njegov otac, ministar unutrašnjih… »
Dačić sutra izlazi iz bolnice? Objavljene najnovije informacije o zdravstvenom stanju ministra policije

Dačić sutra izlazi iz bolnice? Objavljene najnovije informacije o zdravstvenom stanju ministra policije

Blic pre 2 dana
Ivica Dačić je hospitalizovan 25. februara zbog obostrane upale pluća Dačić je pre dva dana prebačen sa intenzivne nege na Peto odeljenje Klinike za pulmologiju Ministar Ivica Dačić se nalazi u bolnici od 25. februara, kada je hospitalizovan zbog… »
Dačić izlazi iz bolnice: Ministar unutrašnjih poslova od sutra na kućnom lečenju

Dačić izlazi iz bolnice: Ministar unutrašnjih poslova od sutra na kućnom lečenju

Dnevnik pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sutra napušta bolnicu, saznaje Kurir. Hospitalizovan je 25. februara kada mu je ustanovljena obostrana upala pluća. Iste večeri Dačić je prikačen na respirator. Zdravstveno stanje ministra bilo je uglavnom… »
Ivica Dačić izlazi iz bolnice: Ministar će sutra biti poslat na kućno lečenje

Ivica Dačić izlazi iz bolnice: Ministar će sutra biti poslat na kućno lečenje

Mondo pre 2 dana
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sutra će izaći iz bolnice na kućno lečenje, saznaju domaći mediji. Ministar Ivica Dačić se nalazi u bolnici od 25. februara, kada je hospitalizovan zbog obostrane upale pluća. Iste večeri ministar je intubiran i… »
Ivica Dačić izlazi iz bolnice? Lončar: "Njegovo trenutno stanje je bolje nego što je bilo"

Ivica Dačić izlazi iz bolnice? Lončar: "Njegovo trenutno stanje je bolje nego što je bilo"

Euronews pre 2 dana
Ministar Ivica Dačić, koji se nalazi u bolnici od 25. februara zbog obostrane upale pluća, sutra bi mogao da bude pušten na kućno lečenje, prenose mediji. Podsećamo, iste večeri nakon prijema je intubiran i priključen na aparate za disanje, a na… »
Dačićeva bivša snajka otkrila kako je političar trenutno: "To se desilo na moj rođendan, Luka je bio sa mnom"

Dačićeva bivša snajka otkrila kako je političar trenutno: "To se desilo na moj rođendan, Luka je bio sa mnom"

Telegraf pre 2 dana
Mladu pevačicu Milicu Jokić zatekli smo danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", po povratku sa uspešnog nastupa. Milica ne krije da je umorna, pa kaže da Dan žena neće proslavljati, a da na ovaj praznik uglavnom dobija cveće. Na naša pitanja da li… »

Vesti dana »