Povezane vesti
"Gastoza sam dobio na sudu, ali nema para da mi plati" Brendon otkrio šok detalje: Hvali se novcem, a molio me je da povučem…
Kurir pre 3 dana
Branislav Radonjić Brendon, bivši učesnik raznih rijalitija odlučio je da otkrije zašto je tužio Nenada Marinkovića Gastoza ali i zašto o njemu nema lepo mišljenje. Gostujući u potkastu Lune Đogani na njeno pitanje ko mu je draži Vladimir Tomović ili… »
"Gastoza sam dobio na sudu, mora da plati, a nema pare": Brendon kaže da ga je Nenad molio da povuče tužbu: "Zbog njega ne…
Blic pre 4 dana
Branislav Radonjić Brendon otkrio je razloge sukoba i sudskog procesa sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Sud je utvrdio da je Gastoz kriv za povredu noge zbog koje Brendon ima 19% trajnog oštećenja. Branislav Radonjić Brendon, bivši učesnik raznih… »
Vesti dana »
TV najava: Insajder debata - Metak koji je promenio istoriju Srbije
Insajder pre 2 satajoš 61 povezana
IEA upozorava: Najveći poremećaj u povijesti tržišta nafte zbog rata na Bliskom istoku
SEEbiz pre 14 minutajoš 39 povezanih
Iranski dronovi ciljaju naftna polja i tankere u Zalivu; SAD nisu još spremne da prate tankere kroz Ormuski moreuz
RTS pre 19 minutajoš 50 povezanih
Zahlađenje stiže tačno ovog datuma Todorović objavio prognozu za mart, upozorava - ne pakujte zimske jakne
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih