Povezane vesti
"Otečena sam od lekova, ali sam dobro": Devojka sa krilima, nakon gubitka bebe, izašla iz bolnice pa se obratila javnosti
Kurir pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata i kao " devojka sa krilima", izašla je iz bolnice u kojo je bila kada su joj otkrivene komplikacije u trudnoći, nakon čega je morala da donese najtežu odluku. Ona se obratila javnosti i otkrila kako se sada oseća: "Otečena sam od… »
"Još sam otečena od lekova..." Devojka sa krilima izašla iz bolnice, nakon gubitka bebe oglasila se porukom
Telegraf pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata kao Devojka sa krilima, napustila je bolnicu i vratila se u toplinu svog doma nakon najtežeg životnog udarca i gubitka bebe. Nakon teških dana, hrabra Devojka sa krilima je konačno sa svojom porodicom. Povodom Dana žena, suprug je… »
Devojka sa krilima izašla iz bolnice Nakon gubitka bebe, 8. mart obeležava u porodičnom domu: "Još sam otečena od lekova"
Blic pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata kao 'Devojka sa krilima', vratila se kući nakon gubitka bebe i teškog perioda u bolnici. Njen suprug ju je iznenadio buketom cveća za 8. mart, pružajući joj podršku i ljubav. Dejana Bačko, u javnosti poznatija kao "Devojka sa… »
Vesti dana »
Tramp upozorio Iran da ne minira Ormuski moreuz: Vojne posledice biće bez presedana
N1 Info pre 34 minutajoš 116 povezanih
Za samo dva sata u Kragujevcu prikupljeno oko 400 potpisa podrške Zlatku Kokanoviću: (VIDEO)
Glas Šumadije pre 2 satajoš 41 povezana
Uživo - Pakao na Bliskom istoku! Mediji javljaju da je Modžtaba ranjen, koliko dugo režim u Iranu može izdržati rat?
Mondo pre 1 satjoš 64 povezane
Pentagon: Ranjeno 140 američkih vojnika od početka rata s Iranom, većinom lakše
N1 Info pre 2 satajoš 47 povezanih