Povezane vesti

"Otečena sam od lekova, ali sam dobro": Devojka sa krilima, nakon gubitka bebe, izašla iz bolnice pa se obratila javnosti

"Otečena sam od lekova, ali sam dobro": Devojka sa krilima, nakon gubitka bebe, izašla iz bolnice pa se obratila javnosti

Kurir pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata i kao " devojka sa krilima", izašla je iz bolnice u kojo je bila kada su joj otkrivene komplikacije u trudnoći, nakon čega je morala da donese najtežu odluku. Ona se obratila javnosti i otkrila kako se sada oseća: "Otečena sam od… »
"Još sam otečena od lekova..." Devojka sa krilima izašla iz bolnice, nakon gubitka bebe oglasila se porukom

"Još sam otečena od lekova..." Devojka sa krilima izašla iz bolnice, nakon gubitka bebe oglasila se porukom

Telegraf pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata kao Devojka sa krilima, napustila je bolnicu i vratila se u toplinu svog doma nakon najtežeg životnog udarca i gubitka bebe. Nakon teških dana, hrabra Devojka sa krilima je konačno sa svojom porodicom. Povodom Dana žena, suprug je… »
Devojka sa krilima izašla iz bolnice Nakon gubitka bebe, 8. mart obeležava u porodičnom domu: "Još sam otečena od lekova"

Devojka sa krilima izašla iz bolnice Nakon gubitka bebe, 8. mart obeležava u porodičnom domu: "Još sam otečena od lekova"

Blic pre 2 dana
Dejana Bačko, poznata kao 'Devojka sa krilima', vratila se kući nakon gubitka bebe i teškog perioda u bolnici. Njen suprug ju je iznenadio buketom cveća za 8. mart, pružajući joj podršku i ljubav. Dejana Bačko, u javnosti poznatija kao "Devojka sa… »

Vesti dana »