Povezane vesti

Partizan AdmiralBet zvanično ima novog trenera - Selektor Srbije za dalji iskorak

Partizan AdmiralBet zvanično ima novog trenera - Selektor Srbije za dalji iskorak

Sportske.net pre 25 dana
Partizan AdmiralBet ima novog trenera - selektor reprezentacije Srbije Raul Gonzales zvanično na kraju sezone preuzima ekipu sadašnjeg šampiona države. Ugovor je potpisan na dve godine. Pre oko mesec dana objavljeno je da Đorđe Ćirković napušta… »
Sportski potres! Selektor Srbije postaje trener Partizana, Savez dao dozvolu!

Sportski potres! Selektor Srbije postaje trener Partizana, Savez dao dozvolu!

Večernje novosti pre 24 dana
Najnovije vesti iz sporta obradovale su "grobare". FOTO: M. Vukadinović Selektor Srbije Raul Gonzales od jula postaje i trener rukometaša Partizana, saopštio je danas šampion Srbije. "Rukometni klub Partizan obaveštava javnost da će od jula ekipu… »
Selektor Srbije Raul Gonzales od jula preuzima rukometaše Partizana

Selektor Srbije Raul Gonzales od jula preuzima rukometaše Partizana

Radio sto plus pre 24 dana
Španski stručnjak potpisao je ugovor sa Partizanom do 2028. godine. “Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla, a pomogla je i mogućnost da istovremeno budem uz reprezentaciju i upoznam igrače, ligu i timove. Svi su bili srećni zbog… »
Bomba sa Pirineja! Partizan ima novog trenera, veliko ime stiže u Humsku!

Bomba sa Pirineja! Partizan ima novog trenera, veliko ime stiže u Humsku!

Kurir pre 24 dana
Španski stručnjak i selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postigao je dogovor sa RK Partizan i od leta će preuzeti crno-bele! Partizan je trenutno na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa učinkom od 17 pobeda i jednim porazom iz 18 odigranih… »
Selektor Srbije novi trener Partizana, crno-beli doveli trofejnog stručnjaka

Selektor Srbije novi trener Partizana, crno-beli doveli trofejnog stručnjaka

Nova pre 24 dana
Španski stručnjak Raul Gonzales zvanično je imenovan za novog trenera Rukometnog kluba Partizan, sa kojim je potpisao ugovor do leta 2028. godine. Gonzales, koji istovremeno obavlja i funkciju selektora reprezentacije Srbije, istakao je da ga je privukla… »
Partizan predstavio novog trenera: Klub od jula vodi selektor reprezentacije Srbije

Partizan predstavio novog trenera: Klub od jula vodi selektor reprezentacije Srbije

Mondo pre 24 dana
Rukometni klub Partizan saopštio je da će od jula na klupi ekipe sedeti Raul Gonzales. Španski trener trenutno vodi mušku seniorsku reprezentaciju Srbije, a novi ugovor sa crno-belima važi do 2028. godine. Gonzales iza sebe ima izuzetno uspešnu trenersku… »
Kakva eksplozija: Selektor Srbije preuzima Partizan!

Kakva eksplozija: Selektor Srbije preuzima Partizan!

Hot sport pre 24 dana
Raul Gonzales potpisao dvogodišnji ugovor – crno-bele će voditi od leta. Velika vest stiže iz rukometa – selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postaće novi trener RK Partizan. Španski stručnjak postigao je dogovor sa crno-belima i od leta će… »
Selektor Srbije preuzeo Partizan: Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla

Selektor Srbije preuzeo Partizan: Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla

Euronews pre 24 dana
Rukometni klub Partizan obavestio je javnost da će od jula ekipu preuzeti Raul Gonzales, kako se ranije i najavljivalo u medijima. Španski stručnjak je aktuelni selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, a ugovor je potpisan do 2028. godine… »
Pisanje dnevnika potvrđeno: Selektor rukometaša Srbije i zvanično u Partizanu do 2028. godine

Pisanje dnevnika potvrđeno: Selektor rukometaša Srbije i zvanično u Partizanu do 2028. godine

Dnevnik pre 24 dana
Ono što se već mesec dana zna, sada je potvrđeno. Španski rukometni stručnjak koji trenutno obavlja funkciju od leta će sesti i na klupu našeg klupskog šampiona, Partizana. Gonzales iza sebe ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio… »
Selektor Srbije potpisao za Partizan! VIDEO

Selektor Srbije potpisao za Partizan! VIDEO

B92 pre 24 dana
Španac Raul Gonsales novi je trener Rukometnog kluba Partizan, objavili su crno-beli. Gonsales, koji radi i kao selektor Srbije, potpisao je ugovor do leta 2028. godine. "Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla mogućnost da… »
Raul Gonzales od jula trener rukometaša Partizana

Raul Gonzales od jula trener rukometaša Partizana

Politika pre 24 dana
Španski stručnjak će na klupi naslediti Đorđa Ćirkovića. Selektor Srbije Raul Gonzales od jula postaje i trener rukometaša Partizana, saopštio je danas šampion Srbije. „Rukometni klub Partizan obaveštava javnost da će od jula ekipu preuzeti Raul… »
Selektor Srbije Raul Gonzales preuzima Partizan

Selektor Srbije Raul Gonzales preuzima Partizan

RTS pre 24 dana
Aktuelni selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Raul Gonzales postaće novi trener Partizana od jula 2026, a ugovor je potpisan do 2028. godine. Gonzales iza sebe ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio Ligu šampiona 2017… »
Selektor Srbije seda na klupu Partizana

Selektor Srbije seda na klupu Partizana

Sport klub pre 24 dana
Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Raul Gonzales postaće novi trener Partizana od jula 2026, a ugovor je potpisan do 2028. godine. Španac ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio Ligu šampiona 2017. godine, a potom je sedam… »
Bomba: Selektor reprezentacije Srbije preuzima Partizan od jula!

Bomba: Selektor reprezentacije Srbije preuzima Partizan od jula!

Telegraf pre 24 dana
Bombastična vest stiže iz sveta rukometa! Španski stručnjak i selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postigao je dogovor sa RK Partizan i od leta će preuzeti crno-bele! Raul Gonzales je potpisao ugovor sa crno-belima na dve godine i vodiće… »

Vesti dana »