Povezane vesti

Partizan AdmiralBet zvanično ima novog trenera - Selektor Srbije za dalji iskorak

Partizan AdmiralBet zvanično ima novog trenera - Selektor Srbije za dalji iskorak

Sportske.net pre 2 dana
Partizan AdmiralBet ima novog trenera - selektor reprezentacije Srbije Raul Gonzales zvanično na kraju sezone preuzima ekipu sadašnjeg šampiona države. Ugovor je potpisan na dve godine. Pre oko mesec dana objavljeno je da Đorđe Ćirković napušta… »
Sportski potres! Selektor Srbije postaje trener Partizana, Savez dao dozvolu!

Sportski potres! Selektor Srbije postaje trener Partizana, Savez dao dozvolu!

Večernje novosti pre 1 dan
Najnovije vesti iz sporta obradovale su "grobare". FOTO: M. Vukadinović Selektor Srbije Raul Gonzales od jula postaje i trener rukometaša Partizana, saopštio je danas šampion Srbije. "Rukometni klub Partizan obaveštava javnost da će od jula ekipu… »
Selektor Srbije Raul Gonzales od jula preuzima rukometaše Partizana

Selektor Srbije Raul Gonzales od jula preuzima rukometaše Partizana

Radio sto plus pre 1 dan
Španski stručnjak potpisao je ugovor sa Partizanom do 2028. godine. “Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla, a pomogla je i mogućnost da istovremeno budem uz reprezentaciju i upoznam igrače, ligu i timove. Svi su bili srećni zbog… »
Bomba sa Pirineja! Partizan ima novog trenera, veliko ime stiže u Humsku!

Bomba sa Pirineja! Partizan ima novog trenera, veliko ime stiže u Humsku!

Kurir pre 1 dan
Španski stručnjak i selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postigao je dogovor sa RK Partizan i od leta će preuzeti crno-bele! Partizan je trenutno na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije sa učinkom od 17 pobeda i jednim porazom iz 18 odigranih… »
Selektor Srbije novi trener Partizana, crno-beli doveli trofejnog stručnjaka

Selektor Srbije novi trener Partizana, crno-beli doveli trofejnog stručnjaka

Nova pre 1 dan
Španski stručnjak Raul Gonzales zvanično je imenovan za novog trenera Rukometnog kluba Partizan, sa kojim je potpisao ugovor do leta 2028. godine. Gonzales, koji istovremeno obavlja i funkciju selektora reprezentacije Srbije, istakao je da ga je privukla… »
Partizan predstavio novog trenera: Klub od jula vodi selektor reprezentacije Srbije

Partizan predstavio novog trenera: Klub od jula vodi selektor reprezentacije Srbije

Mondo pre 1 dan
Rukometni klub Partizan saopštio je da će od jula na klupi ekipe sedeti Raul Gonzales. Španski trener trenutno vodi mušku seniorsku reprezentaciju Srbije, a novi ugovor sa crno-belima važi do 2028. godine. Gonzales iza sebe ima izuzetno uspešnu trenersku… »
Kakva eksplozija: Selektor Srbije preuzima Partizan!

Kakva eksplozija: Selektor Srbije preuzima Partizan!

Hot sport pre 1 dan
Raul Gonzales potpisao dvogodišnji ugovor – crno-bele će voditi od leta. Velika vest stiže iz rukometa – selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postaće novi trener RK Partizan. Španski stručnjak postigao je dogovor sa crno-belima i od leta će… »
Selektor Srbije preuzeo Partizan: Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla

Selektor Srbije preuzeo Partizan: Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla

Euronews pre 1 dan
Rukometni klub Partizan obavestio je javnost da će od jula ekipu preuzeti Raul Gonzales, kako se ranije i najavljivalo u medijima. Španski stručnjak je aktuelni selektor muške seniorske reprezentacije Srbije, a ugovor je potpisan do 2028. godine… »
Pisanje dnevnika potvrđeno: Selektor rukometaša Srbije i zvanično u Partizanu do 2028. godine

Pisanje dnevnika potvrđeno: Selektor rukometaša Srbije i zvanično u Partizanu do 2028. godine

Dnevnik pre 1 dan
Ono što se već mesec dana zna, sada je potvrđeno. Španski rukometni stručnjak koji trenutno obavlja funkciju od leta će sesti i na klupu našeg klupskog šampiona, Partizana. Gonzales iza sebe ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio… »
Selektor Srbije potpisao za Partizan! VIDEO

Selektor Srbije potpisao za Partizan! VIDEO

B92 pre 1 dan
Španac Raul Gonsales novi je trener Rukometnog kluba Partizan, objavili su crno-beli. Gonsales, koji radi i kao selektor Srbije, potpisao je ugovor do leta 2028. godine. "Uprava kluba mi je objasnila svoju ideju i veoma me je privukla mogućnost da… »
Raul Gonzales od jula trener rukometaša Partizana

Raul Gonzales od jula trener rukometaša Partizana

Politika pre 1 dan
Španski stručnjak će na klupi naslediti Đorđa Ćirkovića. Selektor Srbije Raul Gonzales od jula postaje i trener rukometaša Partizana, saopštio je danas šampion Srbije. „Rukometni klub Partizan obaveštava javnost da će od jula ekipu preuzeti Raul… »
Selektor Srbije Raul Gonzales preuzima Partizan

Selektor Srbije Raul Gonzales preuzima Partizan

RTS pre 1 dan
Aktuelni selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Raul Gonzales postaće novi trener Partizana od jula 2026, a ugovor je potpisan do 2028. godine. Gonzales iza sebe ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio Ligu šampiona 2017… »
Selektor Srbije seda na klupu Partizana

Selektor Srbije seda na klupu Partizana

Sport klub pre 1 dan
Selektor muške seniorske reprezentacije Srbije Raul Gonzales postaće novi trener Partizana od jula 2026, a ugovor je potpisan do 2028. godine. Španac ima vrlo uspešnu trenersku karijeru. Sa Vardarom je osvojio Ligu šampiona 2017. godine, a potom je sedam… »
Bomba: Selektor reprezentacije Srbije preuzima Partizan od jula!

Bomba: Selektor reprezentacije Srbije preuzima Partizan od jula!

Telegraf pre 1 dan
Bombastična vest stiže iz sveta rukometa! Španski stručnjak i selektor reprezentacije Srbije, Raul Gonzales, postigao je dogovor sa RK Partizan i od leta će preuzeti crno-bele! Raul Gonzales je potpisao ugovor sa crno-belima na dve godine i vodiće… »

Vesti dana »