Povezane vesti

Evo kako je ćerka Saše Popovića proslavila rođendan! Aleksandra danas napunila 27 godina, pa se oglasila, svi su primetili…

Evo kako je ćerka Saše Popovića proslavila rođendan! Aleksandra danas napunila 27 godina, pa se oglasila, svi su primetili…

Kurir pre 2 dana
Ćerka Saše Popovića, Aleksandra Popović, danas proslavlja 27. rođendan. Iako nije previše aktivna na Instagramu, ona se danas oglasila i pokazala kako provodi svoj poseban dan. Aleksandra ni ove godine nije želela da pravi velike žurke za rođendan… »
Sašina naslednica slavi rođendan, Aleksandra se oglasila i pokazala kako se provodi: Opet pokazala skromnost

Sašina naslednica slavi rođendan, Aleksandra se oglasila i pokazala kako se provodi: Opet pokazala skromnost

Telegraf pre 2 dana
Ćerka Saše Popovića, Aleksandra Popović, danas, 8. marta slavi 27. rođendan i to u krugu najbližih. Aleksandra, koja je uvek bila veoma skromna, i ovaj rođendan je proslavila bez pompe i velikog slavlja. Naime, ona se oglasila kasno večeras i pokazala da… »
"Ne mogu više da plačem, dve godine tugujem" Suzana Jovanović o rođenju unuke i Saši, otkrila šta joj je rekao sveštenik…

"Ne mogu više da plačem, dve godine tugujem" Suzana Jovanović o rođenju unuke i Saši, otkrila šta joj je rekao sveštenik…

Blic pre 2 dana
Suzana Jovanović je doživela veliku radost dolaskom unuke Marte nakon teškog perioda zbog gubitka supruga Saše Popovića. Mir i snagu pronašla je u veri, molitvi i porodičnoj slozi, zahvaljujući kojima je uspela da prevaziđe tugu. Udovica najvećeg… »
"Ne mogu više da plačem, previše bola sam osetila" Suzana Jovanović otvorila dušu: Dragi Bog kao da je rekao: "Uzeo sam ti…

"Ne mogu više da plačem, previše bola sam osetila" Suzana Jovanović otvorila dušu: Dragi Bog kao da je rekao: "Uzeo sam ti…

Kurir pre 2 dana
Putem telefonskog uključenja, udovica najvećeg estradnog maga Saše Popovića, Suzana Jovanović, oglasila se u emisiji ''Premijera vikend specijal''. Ona je tom prilikom progovorila o srećnom periodu, koji je zakucao na vrata, nakon peroda tuge i bola… »
Duplo slavlje kod Popovića! Suzana podelila dve radosne vesti iz svog doma, stižu čestitke i suze radosnice

Duplo slavlje kod Popovića! Suzana podelila dve radosne vesti iz svog doma, stižu čestitke i suze radosnice

Telegraf pre 2 dana
Udovica najvećeg estradnog maga Saše Popovića, Suzana Jovanović, oglasila se u emisiji ''Premijera vikend specijal''. Suzana je, nakon peroda tuge i bola koji je usledio nakon gubitka supruga, progovorila o srećnom periodu koji je zakucao na vrata… »

Vesti dana »